Jun
01
2009

sommardag

Det har varit lite segt på jobbet idag.  Börjar märkas att det snart är sommar.  Imorgon kommer en ”ny” person till jobbet som varit tjänstledig. Eftersom jag bara jobbat 2 månader på mitt jobb så har jag aldrig träffat henne.  Hoppas hon är lika trevlig som A som nu slutat och börjat på en annan avdelning. Det verkar som det är många vars projekt går ut och som en efter försvinner. Hallå! Jag som just börjat lära känna er.

Efter jobbet hann jag precis komma hem och göra en vardagssyssla innan jag åkte och mötte upp älsklingen. Ingen av oss orkade med någon matlagning så vi åkte till ”kvartersrestaurangen” som ligger i precis intill en sjö. Pasta med vitlök, grädde och grönsaker. Riktigt gott. Därefter åkte vi hem för att ta en latte och sätta oss i solskenet för att njuta av kvällens sista värme.

Nu ska jag lägga in lite ny musik till telefonen och kasta ett öga på tv:n

Godkväll allesammans

7 Responses to “sommardag”

  1. Godkväll! :)
    vadå har redan en kille.. nu fattar jag inte ?? :)

    ja det är skumt det där med E.. mycket skumt.. kan man inte skriva pga sjukdom kan man ju säga att man slutar eller nåt.. kan inte ja få hennes twitter namn?

    Hur va det ni bodde? Hus? så ni har trädgård? nice isf. Det längtar jag till tills jag får igen.. vilken frihet..

    Sov gott nu..

  2. Tack och tack. :-)

    Låter som en lagom vardagslyxig måndagkväll föresten! Pastan lät god. ;-)

  3. Det är ju så mysigt att gå ut och äta med älsklingen!

    Duathlon lät kul, vilka är det som ordnar det?

  4. Låter som att ni har haft det mysigt. Och ja, sommaren är här kan man säga.. usch(jag anskyr solen)

  5. Hej, min vän!
    Tack, för dina söta och stöttande kommentarer! Dem värmer! Ibland förändras livet och då måste man ta nya beslut och det är inte alltid så enkelt. Låter som om du och din älskling hade en fantastisk måndagskväll i sommarvärmen. Man måste se till att unna sig lite vardagslyx ibland, för det är det som får livet värt att leva!

    Massor med kramar till dig från mig!

  6. Hmm så du gillar inte allt liv o oljud kring studenterna! :) Jag tycker bara det är härligt när man tänker på hur glada dom är och hur glad man själv va.. Jag bara rös och började faktiskt nästa gråta när jag såg o hörde allt.. hmm, har aldrig sagt jag är normal ;)

    Härligt att du kommer igång med träningen igen! Jag tycker också det är himla skönt nu. Äntligen har jag kommit dit jag ville, där jag har varit förr men som det är så svårt för mig att komma till.. Då man känner att träningen är en del av det man måste/ska göra under dagen, som att tex borsta tänderna :) Nu tänker jag inte längre innan på om jag orkar eller om det finns nåt annat viktigt jag behöver göra utan nu bara gör jag det liksom automatiskt och det är underbart! Hoppas jag stannar kvar här länge nu och inte kommer in i en svacka..
    Åker dock hem till Öland på fred-sönd för min syster har tagit studenten och då lär det ju inte bli annat än en massa onyttigt hela tiden.. menmen :) Jag kommer nog gå ut med alla mina hundar i timmar som kompensation för att jag missar gymmet :)

    Kraaam

  7. Sv: haha, ja du! Vad kommer vi hitta på? Vi kommer ha vilt, hett o svettigt sex som täcker minst 3 gym-pass varje dag som han är här! Va det mer än du ville höra eller?? :)Nä men jag ska försöka ta honom till Köpenhamn nån dag med o kolla runt sen blir det Malmö runt och mycket mys o fest :)

    Du, jag är alltid glad när jag jobbar, gladare än på fotot. Det måste man.. Eller jag känner mig inte tvingad utan det bara kommer naturligt.. Jag verkligen älskar att serva folk och ge bra service.. :) Fick höra det idag igen, om jag får skryta lite alltså.. Han sa: Det kallar jag service! :) Nice!

    Jag kom ju hem kl21 så nu slappar jag bara här vid datorn.. Läggdags snart. Orkar inte plugga.. Vad har du själv gjort idag? Blev det svettigt spinningpass??

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu