Jul
14
2009

möte med Rihannon

Tisdag och en ovanlig dag för besök hos Rihannon. Vi har nu träffat henne under ett par månader och det har blivit en rutin i våra liv. Det är nästan så att vi glömmer bort varför vi besöker henne. Senare i höst får vi resultatet.

Längtan, tvivlen och hopplösheten har varit frånvarande under en längre tid. Det har nog att göra med att vi lärt oss leva med tanken. Tanken på att det kanske bara blir vi två eller att allt ordnar sig i slutändan.

Hade velat träna idag men Rihannon avråder från träning efter hennes möten.

Dagens träning: vila

14 Responses to “möte med Rihannon”

  1. Jag försöker komma på något uppmuntrande, men sånt är inte min starka sida riktigt… Men jag tror stenhårt på att allt löser sig, alltid! På något sätt.

    Jag märkte inte ens hur smal hon var förrän du sa det. Hur avtrubbad är man då?

  2. Rihannon??? Hmm vem är det? Du pratar i gåtor ;)

    Vad duktig du va som inget sött åt! Jag kan bli sjukt sugen ibland o tänker på det fortfarande men inte lika mycket som i början och jag blir inte så frustreras så jag vill slita mitt hår..

    Den där skumma flaskan innehöll en proteindrink utan socker.. skulle va väldigt bra o kostade hela 29 kr för det lilla. Det va väldigt syrligt o sliskigt kan man säga, inte speciellt gott..

    Och hahaha varför skulle du se ut som en liten farbror i kostym?!!?? :D haha gulligt

  3. godafton godafton :)

    Rihannon?

    Det blev varmt här idag ändå, ashett så här behöver inte tränas, här behöver man bara va för att svettas bort allt onyttigt man tvingar sig ner i halsen (hostahosta haha)

    Godnatt från Sölvesborg

  4. Håller tummarna stenhårt för er lycka!

  5. Sv: Så du står på Josses sida :( *tjurar*
    MEn jag gillar ju inte alls mörk choklad speciellt mycket så jag tror nog inte det lär bli lika mycket ;) Får vi hoppas iaf.. Asså jag vill ju inte gå tillbaks som innan efter detta.. vill inte förstöra något och skita ner kroppen igen efter att jag lyckats få den ren :)

    Så du har klarat 3 dagar utan bullar! :) Wow, bra gjort! :) Kämpa på.. Du kan ju se om du klarar 14? :)

    Hoppas du har en bra dag på jobbet.. jag jobbar 15-22.15 :( så nu blir det att hoppa in i duschen och sen fixa till en kycklingsallad.

    Kram

  6. Det gäller att hitta någon som kan tänka sig ett bröllop enbart för (att jag ska få) presenterna då. Och skriva på inbjudningarna att man inte vill ha nån brödrost utan designerkläder… Men det låter som en bra plan!

  7. hej på dig!
    haft en bra dag? hoppas det :)
    tänkte titta in och önska dig en god natt samt en bra morgondag. take care!

  8. Hoppas att det var bra på liseberg =)

  9. Sv: Så vad syndade du med igår då?? :P Skulle aldrig kunna tänka mig att va vegeterian, är det inte jobbigt??
    De där festbilderna är ju från festen i Skanör för några helger sedan, då jag mådde så dåligt 2 dagar efteråt om du kommer ihåg. Har inte festat sen dess :) Min kompis mår bra konstigt nog.. hon kände lite i huvud, rygg o nacke då under kvällen men dan efter va det ok..
    Idag är jag ledig och det är strålande sol! Ska ut o sola nu :)
    Hoppas din dag blir bra!

  10. Jag ska bara ta det lugnt idag, det är så konstigt väder så jag vågar inte ta en långpromenad som jag tänkt. Så läsa, slösurfa och sånt…
    Vad hittar du på?

  11. http://mollyshalsoblogg.blogspot.com/2009/05/egna-bullar-burgare-biffar.html

    hoppas att du hittar något du gillar :)
    ha en bra dag!

  12. Åh, Tintins kyckligsallad levde jag på ett tag! Så god!

    Jag är nästan färdigutbildad lärare, men det är inte det jag vill jobba med, så jag söker lite allt möjligt. Jag vill mest bara ha ett jobb så jag shoppa utan dåligt samvete :D

  13. Vad bra att det inte regnade på dig under konserten =)

    Jag börjar min semester om en vecka ungefär.

  14. Tips på sko hemsidor som har fina skor är tex. chapnlle.com, men om du är ute efter lite finare skor.. typ designerskor så kan jag säga en hel del fast skorna är jätte dyra där.. annars har have2have.se också en del fina :) beror väl på vad din älskling gillar för sorts skor!

    kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu