Jan
08
2010

12 outfits

Ikväll startar Let´s dance på TV4. På måndag kommer fikarum, tonårsrum och allas vårt att rum dränkas i kommentarer och åsikter. Kommer Elin Klings outfits att bli det stora samtalsämnet? Hur smidig är Willy på dansgolvet. Flera hundratusen människor kommer de närmaste veckorna att förundras och chockas över rumpor, trosor och bröst. Mittuppslag och löpsedlar kommer att tvingas på dig. Leta upp närmaste skyddsrum är mitt förslag.

Förstår mig inte på den här typen av program. Jag kan lova er att det inte blir ett enda avsnitt som jag kommer att titta på. Markus Birro är annars en favorit men nu kommer han att bli folklig och jag förstår inte hans poäng med att ställa upp. Strävar han efter att folkligheten i sina anusfläckade mysbyxor ska sjunka ännu lägre i fördärvet? Nu är du en medbrottsling Birro. Hoppas att du efter en tidig eliminering ber offentligheten om ursäkt för ditt snedsteg. Fortsätt att diskutera fotboll och livets alla små problem. Det är där du gör dig som bäst. Du kommer fortfarande att vara en favorit trots dina fotbollssympatier och att dina byxor blivit lite anusfläckade i kanten.

 

lets-dance1

2 Responses to “12 outfits”

  1. WOW… där va du hård.. Stackars Birro! I LOVE Let´s dance. Längtar så tills.. hmm de e ju ikväll.. fan.. jag som ska ut.. Då längtar jag till reprisen :D

  2. Sv: Nej detta va min enda outfit bild ;) Eller hur är jag riktigt morgonsnygg!
    Hoppas nu bara att reprisen går imon och inte på söndag.. då jobbar jag :(
    Erkänn att det rasslade till i din statistik nu när du skrev outfits i rubriken :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu