Jan
11
2010

hotellrum i bangkok bokat

Igår bestämde vi oss för hotellet vi ska bo på när vi kommer till Bangkok 21 februari.
1500 kronor för 3 nätter på ett fyrstjärnigt hotell är helt OK.
Hur lätt är det inte att klicka hem en bokning för ett hotellrum på andra sidan jorden. Det är helt otroligt. Se mig som knäpp men ibland kan jag stanna till och tänka hur jäkla fantastiskt internet är :)

Om det blir pengar över från Thailandsresan måste vi ordna med ett räcke för vår trapp. Och om det skulle bli pengar över efter det så blir det Milano. Eller Milano blir det nog vilket fall som helst. Får leva lite snålt 1 månad istället.

Funderar på att ordna med ett sånt här räcke till trappan. Vad tycker ni?

1880_f3d72ca321ff327c0abbdf281121c7df951

10 Responses to “hotellrum i bangkok bokat”

  1. Intensivkursen var under två veckor i december, men jag hade ju inte kört någonting innan dess och hann inte klart med allt. Därför åkte jag upp några dagar nu och tog fler lektioner. på fredag har jag teoriprovet och nästa vecka uppkörning!

  2. Stiligt :) inte sett såna räcken tidigare! Härligt att thailandsresan närmar sig! Vart i Thailand kommer ni att åka? Ett specifikt ställe eller olika ställen?

    Längtar redan tillbaka till härlig semesteratmosfär, sol, värme och underbar thaimat!

  3. Riktigt coolt räcke! Fan jag trodde först att det va foto från er lägenhet! :( Antar att du inte kan bli sååå personlig ;)

    Fan, jag vill också till thailand. Tänk att bara få ligga på en strand och sola och framför allt kunna äta en massa god och billig thaimat! :)
    Antar att det ordnade sig tillslut med semestern då?

    Idag har jag varit riktigt duktig
    frukost: shake, kaffe, vatten
    lunch: ceasarsallad
    mellis: shake
    kvällsmat: 3 små apelsiner och kaffe
    :)
    Imon är jag ledig så då blir det till gymmet en sväng :)

    Kram!

  4. Sv: haha, ja det va jäkligt jobbigt att missbedöma avståndet ;)
    Du är fruktansvärt duktig som tränar efter jobbet. Vet inte hur jag ska kunna klara av det sen. Jag tränar aldrig efter en heldag i skolan som är 9-16.. :S

    Kämpa på idag!

  5. Sv: Intervaller är det bästa sättet att förbättra sin form iom att man chockar kroppen. Jag körde mina 20 150 meters intervaller. Riktigt skönt nu när jag är klar. Nu blir det vila ett par dagar.

  6. Så snygg trappa! Ser egentligen inget behöv av en trappa, så snyggt stilrent som det är nu. Men rent praktiskt kanske det vore smart.

    Börjar bli mer och mer sugen på Thailand, men min sambo tycker att ”alla” åker dit och vill hellre någon annanstans – jag kör övertalning på hög nivå. I sommar vill jag dit.

  7. Du jag är likadan… det är fantastiskt! Och jag älskar google! Man kan hitta allt. :-P

    Tack för dina kommentarer, det ska nog bli bra så fort jag köpt lite fina och mysiga saker. och det är riktigt skönt att ha eget! :-)

    Ha det bra! Kram

  8. Sv: Ja, visst gör det. Blir godissugen. :-)

  9. Sv: Konstigt nog har jag ingen träningsvärk idag.. kanske kommer det imon :S
    Lycka till på all din träning ikväll!

  10. Hej, min vän!
    Tack för ditt söta meddelande! Vilken läcker trappa! När åker ni till Thailand? Kommer själv också åka dig i April, vilket jag verkligen ser fram emot i vinterkylan!

    Hoppas att allt är bra med dig!

    Kramar!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu