Jun
24
2009

confusions

Skickar små korta meddelanden på Facebook till min halvsyster. Frågar om hon mår bra och vad som händer i helgen.

 

Svaren uteblir. 

 

För 2 månader sedan skrev jag ett kortare mejl –

 

” … Finns mycket jag skulle vilja skriva men inte riktigt vågar

 

Svaret kommer redan efter någon timma –  

 

Hej!! Jag förstår dej helt o hållet, de e samma för mej, att jag funderar på vem du egentligen är (förstå mig rätt). Det e bara att fråga, jag har haft väldigt mkt att göra sista tiden, varför jag ej hört av mej :=
Många kramar Syster

 

Efter de här raderna har jag inte hört något mer. Förstår ingenting. Om hon inte ens vill/har tid att svara på korta meddelanden varför ska jag då välja att skriva mina innersta tankar, känslor och saknaden efter mina halvsyskon? Besvikelsen kommer bli så mycket större. Nu värker det av saknad.

 

Är det alltid upp till mig att ta initiativ till vänskap? Ibland kan jag känna att tar inte jag kontakt uteblir många träffar med kompisar. Jag har tröttnat på det.

 

Vad ska jag göra? Glömma eller fortsätta skriva?

29 Responses to “confusions”

  1. Usch vad jobbigt.. jag vet faktiskt inte vad ja skulle gjort.. det är ju inte kul att vara den som hör av sig hela tiden.. det verkar ju som att hon inte har något intresse alls av nån kontakt.. typ som att det kvittar, och hur kul är det!
    Men skippa facebook då eftersom hon aldrig svarar där.. Testa mailen igen men skriv inte allt du känner på en gång.. utan bara nåt litet för o testa o se om hon verkligen svarar som hon sa..

    Asså njä jag är väl inte lastgammal men om dom är 21 så blir ju 31 perfekt.. Jag håller mig till killar mellan 30 o 40.. dom är de bästa :) En riktig man ska det va!

    Ja bullar är svåra att stå emot.. :) Ska bli spännande o se vad som händer med mig under avvänjningen.. Kommer nog inte bli en speciellt kul person att vara nära.. Väldigt tjurig, trött, och med huvudvärk tippar jag på.. Som idag när jag vaknade till i sängen tänkte jag direkt på om det fanns nåt gott hemma och kom på påsen jag köpte igår.. Och då andades jag ut på nåt sätt typ som att dagen va räddad.. Kan du fatta vilket problem detta är för mig!? :S

    Hoppas du får en kanondag ute i solen. Det är ju underbart väder! Själv måste jag sitta inne o plugga idag o imon.. Sedan äntligen stor fest och ledighet från skolan :)

    Kram

  2. Gör det som känns rätt. Är man överens med sig själv så spelar det ingen roll hur utgången blir sen. Då kan man leva med det iallafall… =)

    Hoppas midsommaren vart förträfflig!

  3. Usch vad jobbigt. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns. Hur kommer det sig att ni inte har kontakt? Något som hänt?
    Jag tycker du ska skriva ett mail till henne. Förklara hur du känner och fråga om du inte kan få en förklaring till varför hon inte vill höra av sig. Konfrontera.

    Lycka till! Kram

  4. Benhinnemassage är mer till för när man har benhinneinflamation, då masserar dom och gör så att benhinnan släpper ifrån benet (det är det som orsakar inflamationen). Det gör väldigt ont och ofta brukar jag få massa blåmärken på benen. men det är värt ett försök om du har ont.

  5. Jag går till en vanlig massör som kan ge bindvävsmassage (det är så det egentligen heter alltså benhinnemassage)

  6. Jag såg Moz senast han var i stan, i samband med förra skivan, så det är avbockat :) hade bara varit kul att se honom en gång till, han är ju trots allt en personlig hjälte!

    Angående ta kontakt eller inte… det är svårt att ge något konkret tips, men gör det du mår bäst av… sätt dig själv i första rummet eller vad man nu säger…

  7. Sv: Tack för att du rättade mig.. Ja det är lite sorgligt faktiskt.. Tyckte lite synd om honom även att han inte vart idol direkt.. tror inte han gjorde nåt med barn o så.. han va bara väldigt snäll o hade gått miste om sin egen barndom.. de e vad jag tror..
    håller med om att det är dom gamla goa låtarna som e bäst.. dock inte allt!

    Hoppas allt e fint med dig! Äntligen har jag lite uppehåll i pluggandet! :)

  8. Oj jag vet inte vad jag skulle gjort faktiskt.. både du & din syster måste ha viljan tror jag.

  9. Ooh, det är den filmen där Depp också är med ju! Då kan det liksom inte bli dåligt!
    Har du några tips på var man kan sola och bada som inte är så kommersialiserade?

  10. Det låter ju värt en titt! Tack för tipset!

  11. Sv: tack tack och nej kan inte ha vart musslorna, så jääääävla goda.. Åh jenny e så duktig på o laga mat. Det va en riktig kanonkväll!
    Mår fortfarande inte 100 tyvärr.. så idag händer inte mycket..
    Har du tappat blogglusten?! :) Hoppas du mår bra annars
    Kram

  12. Hej, min vän!
    Hur har du det i sommarvärmen? Jag har bara 2 veckor kvar tills det att semestern börjar, ska försöka stå ut! Vad har du för semesterplaner?

    Jag tycker att vänskap är en ömsesidig kontakt! Jag har ”tyvärr” sagt upp många kontakter med vänner/släktingar som inte hört av sig trots kort, sms, mail osv

    Varför lägga tid och energi på människor som inte bryr sig om en!? Det har jag lovat mig själv att det får det vara slut med! Lägg krutet på människor som verkligen bryr sig och som finns där för dig när du som mest behöver det!

    Sov så gott! Kramar i massor till dig från skåneland!

  13. Haha! Precis så var det, dom registrerade varenda replik som kom från hennes plutiga, fuktiga läppar, och tänkte guuud, vad hon är töntig!

  14. Hon kanske bara är så osäker på hur ni ska kunna skapa en relation att hon låter dig ha bollen och hoppas på att du är modigare än vad hon är?

    Nä, nån träning har det inte blivit, men idag är det dags igen och det blir gym! Jag ska köra ben, rygg och mage:)

  15. Tackar!
    Det blev inget Fiskebäck idag, latheten gjorde att vi valde en bekant plats (saltholmen då..) men imorgon ska vi ge Fiskebäck ett försök!

  16. Det låter inte jätteroligt, men värmen ska ju hålla i sig, så när du åker och badar kanske till och med brännmaneterna har flytt. Eller så får du skjukskriva dig från bostadsrättsarbete :)
    Tydligen så känner man igen en fästing rent instinktivt… Jag hade aldrig sett någon innan heller…

  17. Haha! Ja då blir det svårt att skolka!
    Sushi är alltid en hit, men om du inte ska äta det direkt tror jag att vegbiten är ett bättre alternativ. Rå fisk och jättevarmt är ingen säker kombination…

  18. klurigt de där, gör de som känns bäst

  19. kan tänka mig det! :) jag tror jag såg honom 2006 eller så, jag har aldrig varit så svettig och det är ett bra betyg kan jag lova.. ;)

    åh, vad jobbigt det låter med din halvsyster, tyvärr har jag inget vettigt tips, jag är kass på sånt och klamrar mig alltid fast i folk.. jag är också ofta den som hör av mig..

  20. brukar kolla in din blogg jämt men du är så dålig på att uppdatera :(

  21. Jag har inte heller sett dem på Bolaget. Men å andra sidan har jag inte letat efter öl i pet-flaska…Förresten så skruvade bartendern av korkarna på flaskorna så man inte skulle kunna ta med dem ut från öltältet…

    jag har en aning träningsvärk i baken, men den kommer nog att kännas mer när jag kommer igång på boxningen ikväll!

  22. Det är svårt det där. Men om jag märker att det bara är jag som anstränger mig så skiter jag i det tillslut. Ids inte människor höra av sig till mig så slipper de. Jag klarar mig ändå =)

    Men när det är familjen förstår jag att det gör mer ont.

  23. Sv: Vad skönt att du inte funderar på att lägga ner den igen då ;) Visst blir man inte lika bloggsugen på sommarn när det är så fint väder..

    Tror det blir den där CK klockan om jag inte skulle springa på nåt nytt under helgen..

    Ha det så bra om vi inte hörs.. Du kommer inte höra nåt från mig fred-månd but I´ll be back..

    KRAM

  24. Sv: Godmorgon!
    Tack så mycket, vi får se hur det kommer gå :)
    Banan valde hon för att det är den minst söta och jag behöver nåt enkelt som frukt när jag jobbar tex.. sen kommer jag träna mycket så då passar banan bra. :)
    Grädde vet jag inte när jag skulle äta.. Men jag lär ju steka mina grönsaker i rikligt med smör eller olja :)
    Nu ska jag ut i solen och sedan in o städa inför mitt besök..
    Kramkram, ha en fin dag!

  25. Det är en av de bästa. Det är så svårt att rangordna de där konserterna som är riktigt bra, som berör en extra mycket, men Mötley, Doherty och Babyshambles på P&L tillsammans med Einstürzende Neubauten på Trädgårn förra året är mina favoriter!

    Vad ska du göra för motiv?

  26. Hjorthornssalt har man i tunnbröd.
    Hjortron är ett bär =)

    Mamma hade glömt hjorthornssaltet denna gång, men det blev goda tunnbröd ändå.

  27. Oj, jag har ingen koll på herrmode alls, men välskräddat, schyssta jeans och roliga/spännande detaljer håller väl alltid! Nu vet jag ju inte vad du har för stil och preferenser alls, men kolla in Lanvins senaste kollektion om du vill veta vad jag hade inspirerats av om jag var kille: http://men.style.com/fashion/collections/S2010MEN/review/LANMEN

    Var förresten i Fiskebäck idag, och jag tyckte väldigt mycket om det! Underbara klippor!

  28. Just det, dom tjuvar dom små skatorna… det gör nog inte jag alls. Inte medvetet i alla fall :)

  29. Hej, min vän!
    Hur har du det i sommarvärmen? Här i skåneland är det nästan olidligt varmt! Håller denna värme bara i sig till semestern, så lovar jag att inte klaga! =) Hoppas att allt är bra med dig!

    Önskar dig en riktigt skön helg!

    Kramar!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu