Maj
14
2009

japansk tv-show

Efter en trevlig middag ute på en av våra favoritrestauranger sitter jag och tittar på ”Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show” Tänk att man visar sån högkvalitativ humor på bästa sändningstid varje dag i Japan. Helt underbart!

Har alltid trott att Regina Lund verkar vara en svår och märklig person men hon verkar vara en härlig personlighet.    Håller tummarna att hon vinner hela tävlingen.

Imorgon är helgen här. Det blir födelsedagsfirande, bio, träning och lite avkoppling. Allt i precis lagom dos.

Sayonara

4 Responses to “japansk tv-show”

  1. Vilken trevlig överraskning att du är tillbaka!

    Vet du vad? Jag har anmält mig till Blodomloppet! Men först är det Varvet som gäller, på lördag smäller det och jag känner mig taggad som bara den!

  2. Hej, min vän!
    Ja, tänk vilka människor man kan råka ut för! Nu har jag äntligen hämtat mig från händelsen, men känner mig fortfarande väldigt kränkt! Får ta ett snack med bussbolaget imorgon. Jag såg också på ”japansk tv-show” och det är ganska kul! Fick sig ett och annat gott skratt! Jag tror inte jag sett ett enda program med Anna Book, utan att hon lipat… det är kanske det som gör tv!? Ha nu en riktigt skön helg!

    Var rädd om dig! Kramar i massor!

  3. äntligen!!!!!!! vart har du varit!!!! :))) Och yes!! Regina är underbar!!

  4. Hur kunde jag missa det?! Grattis i efterskott! ^^ Hur gick firandet?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu