Maj
15
2009

angels and demons

Ikväll har vi sett filmen Änglar och Demoner. Filmen var bra men det var lite svårt att hänga med i Illuminatistoryn.   Verkligen tur att jag läst boken.  Synd bara att Tom Hanks spelar huvudrollen som Robert Langdon. Han känns alldeles för tråkig som skådespelare.

 Nu ser jag fram mot filmen Public Enemies med Christian Bale.

Äntligen fredag och det ska bli skönt med ledighet efter ett par intensiva dagar. Sommaren försvann och det har varit kallt på morgonen den här veckan. Tur att det ljust ute.                                                                                                                          Helt underbart!

Vad ska ni göra i helgen?

7 Responses to “angels and demons”

 1. Jag är inte så sugen på att se den filmen, gillade inte Da Vinci koden så mycket. Däremot vill jag väldigt gärna se Män som hatar kvinnor. :-)

  Helgen? Nu sitter jag och glor på TV med kusinen, och i morgon åker jag upp till papsen. Lilla farfar är nämligen i Skåne på besök. Ska bli trevligt!

  Hoppas du får en trevlig helg!

 2. Godmorgon!
  Tänkte bara kika in här mellan raderna och önska dig en riktigt skön lördag!

  Kramar i massor!

 3. Jag gillar inte heller tom Hanks och undviker filmer han är med i…

  Nu får du önska mig lycka till!

 4. hej!! jag tycker bloggen ä kanonsnygg. Gillar det blå :)

  Ikväll ska jag & kär sambo ut och käka middag …ensamma!!! utan barn!!!! Det har vi inte gjort på nästan 1 år. Vi har alltid med oss barnen för att våra barn är bra barn = inget gnäll och skrik. Man blir faktiskt lite stolt när man sitter på en krog å käkar med 3 barn som sköter sig. Men ikväll är det bara jag och Ola. Supernice.

  trevlig helg :))

 5. Hej hej!

  Vilken skillnad på designen! Kalasfin. ^^ Måste komma ihåg att ändra adressen bland mina bloggfavoriter.

  Du är den första som har sagt något postivt om Änglar och demoner! De jag har pratat med har sagt att den är för pratig och snabb. Det där om Tom Hanks håller jag med om… Att spela en slags Indiana Jones är inte riktigt alls hans grej. =>

 6. ska bli kul se den sen=)läst mycke om illumanti får se om d stämmer med filmen=)boken var ju bra med
  ha en fin söndag=)

 7. Har inte sett den… Tom är tråkig på hans senaste filmer verkar det som.. gäsP!

  Men jag älskar the terminal o cast away, forrest gump.. green mile. Oh Tom hanks är inte tråkig alls :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu