Maj
17
2009

hemmagjort vatten

Har firat en barndomskompis på hennes födelsedag med present som hemmagjord väska, lykta och fika.

Efter det var det dags för brunch. Det fanns inte mycket att välja på om man som jag inte äter kött. I nödfall blir det fisk och de hade några räk- och tonfiskröror. Efterrättsbuffén blev amerikanska pannkakor med lönnsirap. Gott!

Servitören undrade om vad vi ville dricka. Mineralvatten säger någon i sällskapet och servitören undrar om vi ville smaka deras hemmagjorda mineralvatten? Herregud vad är det? Har de en egen sodastreamer? Vilken superlyx :)                    

Det blev vatten med bubblor i men om det var deras hemmagjorda har jag ingen aning om. Men det smakade …. ja som vatten med kolsyra i tror jag.   

I vilket fall var det dagens roligaste kommentarer.

Nu blir det soffhäng och firande på San Siro.

 Go´kväll allesammans!

2 Responses to “hemmagjort vatten”

 1. Haha, hemmagjort vatten, det var inte dåligt!

  Det kändes främst av allt så himla kul att springa, jag had einte räknat med att det skulle vara så roligt, men jag kände mig glad från start till mål och efteråt var jag hög på endorfiner! Det enda som var jobbigt var att jag fick håll efter 13 km och det varade i ca 1,5 km, men det var bara att springa på. Jag är väldigt nöjd med min insats, men jag kunde nog ha sprungit lite snabbare, för jag var inte helt slut när ajg kom i mäl…

 2. Haha härligt med hemmagjort vatten!! :)

  Hej och tack så mycket förresten :) Nu e jag tillbaks efter en skön men busy helg..

  Jag skulle också vilja se Änglar o demoner.. får se om det blir av..

  Förresten.. har du hört något av E? Vart har hon tagit vägen? :(

  Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu