Maj
24
2009

bobby

bobby3 

 Ibland får man frågan vem som är ens idol eller vem man ser upp till.               

 Jag brukar svara Bobby Kennedy. Ifall han hade blivit president tror jag att världen hade varit en bättre plats.

4 Responses to “bobby”

 1. Kanske är dte så. Tyvärr har jag dålig koll på alla Amerikanska presidenter, intresset är inte så högt finns så mycket annat som upptar min tid. Men det är möjligt att han hade varit suverän på den positionen.

  Vet inte om jag har någon idol/förebild, eller ja, det ändras rätt ofta – mycket imponerad av konstnären Frida Kahlo. Har du inte redan sett filmen Frida med Salma Hayek i huvudrollen så gör det!

 2. But that we will never know. :-)
  Min idol är jag själv. Tänk så mycket man klarar bara man vill och ger sig fan på det! Det är coolt.

 3. Godkväll!
  Hoppas att du haft en bra dag! Jag vet inte riktigt vad jag skulle svara på den frågan… någon jag ser upp till?? Hrm….får nog suga på den karamellen…
  Har du några planer inför sommarsemestern?

  Ha en skön måndagskväll!
  Kram!

 4. Hoppas ni kommer trivas med väggen…även om det inte blev som ni tänkt er – ibland kan det nästan vara bättre. Kanske du lägger upp en bild så nyfikna själar får se?

  Pinnochio statyn ja, visst kan väl historian bakom vara intressant – även om jag knappt kommer ihåg den, men det var väl så att en av skaparna bakom seriefiguren kom från Borås. Eller så har jag missat anledningen helt om varför det står en gigantisk staty med lång nästa och pekar på mig varenda gång jag går förbi, lite skrämmande faktiskt – och det finns betydligt vettigare saker att lägga pengarna på. Hörde en skräckhistoria om vad det ”lilla” projektet kostat och trodde det var ett skämt, det var det tyvärr inte.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu