Maj
24
2009

hemmatema

Helgen har gått i temat hemma. Vi har fixat och donat med vår sovrumsvägg. Det kanske inte blev riktigt som vi tänkt oss. Vi får känna in oss i rummet och se ifall det behövs ytterligare justeringar.

Jag har dessutom målat om ett skrivbord till svart som ska kompletteras med röda ränder i varierande bredd över kortsidan. Blir lite som en EAN- kod. Även en gammal stol har fått en svart färg som ska färgsättas med en härligt röd dyna.

Igår kväll var vi på en hemmafest. Det var en lugn tillställning med goda vänner. Tänk att vi som nästan var nyktra stannade kvar längst. Inte ofta som det händer kan jag lova er.

Idag har vi varit på en jättestor loppmarknad som anordnades i en stadsdel i staden. Massor av prylar från familjers hem trängdes för att just de skulle hitta ett nytt hem. Hittade ett oanvänt vätskebälte för 5 kronor.

Nu är det hemmamys med en god hemmagjord smoothie som väntar på mig.

Hemma kan vara väldigt gångbart!

One Response to “hemmatema”

 1. Heeej! :) Im back!
  Helgen i sthlm va riktigt nice! Vill tillbaks nu..
  Har en del o ta igen i bloggvärlden.. Vill helst inte, men känner sån press på mig.. Vet inte om jag ska skära ner på det här med bloggandet.. Det tar så himla mycket av ens tid.. Jag vill inte bli mer beroende än vad jag blivit nu.. Ska försöka bryta detta mönstret..

  Härligt med hemmahelger :) Tycker jag iaf.. Jag är lite hemma av mig.. Eller det växlar fram o tillbaka.. Men jag känner mig lite av en ensamvarg.. :)

  Hoppas din måndag inte varit alltför jobbig.

  Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu