Maj
25
2009

vardag igen

Idag har jag varit och testsprungit tävlingsrundan som går av stapeln på onsdag. Tror jag sprang fel en eller två gånger men förhoppningsvis blir det lite lättare att hitta i övermorgon.

Har nån typ av allergisk reaktion som uppkommer på samma ställe på min högra underarm. Det blir rätt svullet och kliar till och från. Det dyker alltid upp på samma ställe. Hur skumt är inte det?  Någon som har en idé på vad det kan vara?

Nu är det dags för quinoasallad och lite fotboll på tv. Ute lyser solen men det är inte jättevarmt.

Trött efter en händelserik och underbar helg.

Imorgon är det begravning. Trist

5 Responses to “vardag igen”

 1. Äntligen kom jag fram till din nya sida.. Vad snygg den är!
  Här i Sthlm skiner solen och värmer gott = mkt färg i fejset efter en härlig söndagseftermiddag på balkongen :)
  Ha det gott!
  Kram

 2. Visst är det så… det gäller bara att bestämma vad jag vill!! ;)

  Begravningar är aldrig roligt, hoppas ni får en fin dag…

 3. Hmm, vet inte om jag hade velat läsa tankar. Eller jo, ibland önskar man ju det men jag tror samtidigt att det vore ganska jobbigt. Tänk så mycket man tänker som kan låta helknäppt om man skulle sagt det högt! Ibland tänker man ju t.o.m saker man inte riktigt menar. :-)

  Lycka till på loppet i morgon. Själv var jag nyss ute och sprang. Var jäkligt ringrostig, men det var skönt efteråt.

  Kram

 4. Hittade du nåt kul på loppisen? Jag missade jätteloppisen eftersom jag jobbade, synd!

  Lycka till på loppet imorgon, säg till om du ser mig i vimlet!

 5. Jag brukar lyssna till Sofia!

  Lycka till på loppet!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu