Jun
03
2009

åter till träning

Efter en vecka av vila började jag med ett spinningpass. Så skönt att vara tillbaka i träning. Har känt mig som en riktig latis de här dagarna. Träningen har blivit lite av ett beroende.

Idag prövade jag på frisbeegolf för första gången. Det gick väl sådär men ändå bättre än väntat. Vi lyckades hamna mitt i en tävling. Det gjorde att man kände sig lite stressad när proffsen stod bakom och kikade när jag skulle kasta ut.

På hemvägen var jag sugen på thaimat men varför stänger alla thairestauranger kl. 20. Går de och lägger sig då?  Det fick bli en omelett med svampsås istället men det var gott också.

Har tänkt mycket på min syster de senaste veckorna. Jag blir inte riktigt klok på hur hon tänker. Snart orkar jag inte hoppas och längta så mycket mer. Det gör ont i hela mitt hjärta och själen skriker. Snälla L jag saknar dig och vet att du längtar efter kontakt med mig också. Men varför kommer vi ingenstans?

Blir ledsen och tårar kommer.

7 Responses to “åter till träning”

 1. Haha i feel you! typiskt, varje gång jag blir sugen på thai så ska de alltid vara stängt! borde inte de stänga 24 lr nått? hehe..

  nördbrillz? Jo! tycker att det är ”coolt” på andra men inget jag skulle passa i :)

  kram!

 2. heeeeeeeej!!! Längesedan :) Jag jobbar bokstavligen röven av mig men kvar det är jag självklart :)

  Hoppas du har det bra och wow va duktig du är och tränar.

  P.s ascoola brillor men det är ju inte min dotter det är min hjärtevän Piik. Min dotter är ju bara 5..hahahahahaha. Helt plödsligt så kände jag mig som 47 hahahahahahaha

 3. nah, jag är inte helt nöjd med att jag faktiskt börjar anpassa mig till den svenska stressen igen…. =/ men annars är det fint!!! =D

  Gött med träning, får erkänna att jag blivit aningens träningsnarkomaniserad sen min tid i thailandet….hahaha…. ;)

 4. :( Jobbigt.. kommer ihåg när du skrev om din syster sist.. det va ett tag sedan nu.. Har det inte skett några framsteg sedan dess? Mycket konstigt tycker jag.. Är det någon som hindrar henne för att vara vän med dig? Kommer inte riktigt ihåg va det handlade om nu.. När ringde du henne senast? Det kanske du ska göra så att ni pratar ”live” liksom. Då märker du ju hennes tonläge och hur hon beter sig liksom. Kanske bättre det än att maila..
  Lycka till!
  Kram

 5. Ja au pair heter det… eller barnflicka. Att byta hus i Italien vet jag inget om tyvärr. :-) Men det låter skitkul! Som i filmen The Holiday. Hähä.

  Trist det här med din syster. Vill hon inte ha kontakt?
  Kan inte tänka mig att vara utan kontakt med min syster… jag längtar redan efter henne och det var bara knappt 2 veckor sen vi sågs sist!
  Hoppas det löser sig.

  Kram!

 6. Aha, duathlon kan nog bli den nästa stora sporten, det känner jag på mig:) Det låter som riktigt bra träning!

  Hoppas din syster en dag inom en snar framtid orkar ta kontakt med dig!

 7. Sv: Jo det va riktigt skönt att sitta ute, kunde dock vart lite varmare.. Men helgen har vart underbar.. Vill inte åka tillbaka till malmö nu o allt plugg.. menmen..
  Maräng är väl inte det godaste, det kan jag hålla med om, men pappa gillar o baka en massa nytt han aldrig testat och den här tårtan va en sån sak :)
  Hoppas du haft en lika fin helg som mig.. Såg du fotbollen igår??

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu