Jun
07
2009

helgaktiviteter

Helgen har som vanligt försvunnit i ett rasande tempo.

Igår var jag med en kompis och såg det gamla 90- tals bandet Yvonne. Det var mycket bättre än vad jag kunde hoppats på. Jäklar vilket ös det var på de la Cour. Har egentligen bara lyssnat på deras två första skivor, men vad gjorde det när en stor del av låtarna kom därifrån.

yvonne1

Nästa konsert blir med Morrissey. Herregud vad jag har längtat.

Försökte ordna med skrivbordet och dekoreringen idag. Det gick väl inte alls ska jag säga. Tanken var att jag skulle göra som en EAN- kod.  Men tejpen var alldeles för bred så jag la ner projektet. Nästa tanke blev att göra runda former i olika storlekar i stället. Men den röda färgen ville inte fästa som jag ville på det svarta underlaget.

Sagt och gjort. Min tredje och kanske sista tanke är att köpa röd kontaktplast och klippa ut röda ringar i olika storlekar. Vi får hoppas det funkar bättre.

Missade Sveriges match mot Danmark igår. Det gjorde inte så mycket och nu känns vägen till Sydafrika nästintill hopplös. Det är dags att byta det mesta i det svenska landslaget.

Nu är blir det hembakade chokladmuffins och hemmagjord latte. Smaskens!

4 Responses to “helgaktiviteter”

 1. Skoj att se Yvonne – vet att jag är speciellt förtjust i en av deras låtar – men nu har jag glmt vilken. Morrissey vill jag minnas är riktigt bra live, såg honom för 2-3 år sedan på Hultsfred tror jag. Märker nu att jag egentligen inte minns någonting.

 2. Hej, min vän!
  Tack, för dina söta kommentarer! Dem uppskattas! Att du missade matchen igår, gjorde inte så mycket kan jag säga. Tänk att man lade 2 timmar av sitt liv på en sådan värdelös match! Vart tog Zlatan vägen? Han var knappt synbar! Hoppas att du får en bra start på veckan!

  Sov så gott!

  Kramar i massor till dig!

 3. nej du missade verkligen ingenting.. fy fan vilken dålig match!! skulle kunna döda för era hembakade chokladmuffins o kaffe nu :)

  ha en fin dag! själv sitter jag i skolan o lär mig excel.. inte så jättespännande..

  kramkram

 4. Ja, de är för gamla nu. De borde byta ut gamlingarna mot nya fräscha. :-)

  Hembakta muffins lät inte helt fel!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu