Jun
09
2009

BFF

En sak är säker. Jag hade aldrig orkat med att vara Paris Hiltons bästa vän. Jag hade däckat efter partynatten och sen varit uträknad för flera månader framöver.

Ett fruktansvärt program och ännu mer hemskt är att jag faktiskt sitter och ser på ett avsnitt. I grunden söta tjejer som gör allt för att passa in i en värld som Paris vän. Är vi beredda att göra vad som helst för att passa in?

Så kort som möjligt, så högt som möjligt – ja vad ska man säga.

Idag körde jag mitt första intervallpass på nästan tre veckor. Det var ett av mina favoritpass – backträning. Att köra hårt i branta uppförsbackar är verkligen min styrka. Sämre är jag i utförsbackar. Nu är jag trött, härligt träningstrött.

Imorgon är det spinning.

Kanske blir det Uno Svenningsson på Liseberg imorgon.

6 Responses to “BFF”

 1. Jag har aldrig varit den som ändrat mig för att passa in eller varit rädd för att sticka ut. Men jag kommer på mig själv ibland att tänka saker som ”undrar vad hon/han tänker om mig?”, ”vad ska folk tro när jag har det här och det där på mig”. Skrämmamde!

  Nej, man ska bara vara sig själv och vara stolt över den man är! :-)

 2. Jag hade nog orkat med hennes vilda festande – men inte själva henne. Lever hellre i min egen värld som jag skapat.

 3. Nix, jag e inte beredd att göra nånting faktiskt… ;)

  sv; ja, med min vanliga tur så var det nog precis det d var! =/

 4. Så stilrent vet jag inte om vårt hem är – skulle mer se det som ett färgglatt och levande hem med dammråttor i hörnen. Katter är mycket håriga djur! Fast det är ju kul att det upplevs som stilrent utifrån=)

 5. Tack för din fina kommentar.. hoppas verkligen du har rätt :)
  Härligt att vara tillbaka med träningen.. själv är jag tvingad till en paus.. men snart så! :)

  Kramar

 6. Haha, jag hade nog velat vara Paris bff i en vecka eller så, sen skulle jag nog få nog..

  Nepp, jag missade Yvonne, funderade ett tag p att gå, men sen gjorde jag det inte. Kanske var dumt av mig…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu