Jun
11
2009

urrk dagar

Efter träningen igår kände jag mig väldigt låg. Vet inte orsaken. Kvällen blev inte bättre av att min kompis H ringde och berättade att jag inte kunde övernatta hos dom i Stockholm. Förstår beslutet men det känns ändå som det var lite sent påtänkt.

Biljetten som är bokad genom jobbet är inte ombokningsbar. Hur smart är det på en skala? Eftersom jag inte har övernattning i huvudstaden och jag inte har lust att dra omkring på stan i två dagar och boka eget boende har jag beställt en biljett hem imorgonkväll.

Som det ser ut nu kommer biljetten på söndag, som det först var tänkt, att stå tom. Dessutom har jag fått lägga ut drygt 700 kr på biljett hem imorgon kväll. Vi får se om jag får tillbaka pengarna av jobbet. Jag menar, en avbokningsbar biljett hade väl varit smart? De kostade bara 95 kr/st och eftersom jobbet betalar är det ingen summa att tala om. Tanken var först att vi skulle flyga första …..

Sedan har en viktig del i planeringen av vår dag inte blivit som vi tänkt oss. Därför gick vi till försäljaren och bad honom att börja om på nytt. Det var jobbigt men är nu avklarat!

Sedan går vi på en alternativbehandling av vårt dilemma, som ni insatta vet om, och det erbjudandet vi fått från första början verkar vara lite för bra för att vara sant. Nu verkar det som om vi får olika bud nästan varje gång. Tanken var att vi skulle ta upp det idag men det var inte rätt tillfälle. Kommer att mejla honom och kräva en förklaring samt få allting på papper.

Dags att börja se framåt igen.

Tidig, kriminellt tidig, avfärd mot Stockholm imorgon.

Kram på er!

3 Responses to “urrk dagar”

 1. Men nej vilken kompis som bara ställer in sådär! Hur kunde han göra det så sent!? Väldigt märkligt och synd tycker jag.. Du kunde ju tagit dig en riktig shoppingtur annars :) Är han den enda du känner där då?
  Hoppas jobbet betalar tillbaka iaf..
  Trevlig resa!
  Kram

 2. Vad trevligt att du också varit tillfällig Irländare=)

  Vad gjorde du där (jobb, studier?) och vart bodde du?

 3. välkommen hit! :) hihi

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu