Jun
13
2009

på resande fot

Fredagen ägnades till stor del av att resa. Började med att kliva upp kriminellt tidigt på fredagsmorgonen. Redan klockan 05.20 ringde mobilen. Jag som brukar ha svårt att komma ur sängen vid 7 tiden.

Jobbresa, inte direkt någon favoritsysselsättning men nu har jag kommit till en arbetsplats med lite yngre personer så det känns i alla fall ok. Första anhalten var Stockholm och sen byte för att komma till Uppsala. Vi hade ett studiebesök inbokat. Därefter åter till Stockholm där vi skiljdes åt. För min del blev det väntan, lite mat och kaffe på Espresso House.

Vet inte om jag är ensam om att tycka att arbetet i stort sett endast är till för försörjning. På studiebesöket kunde jag tänka att ”herregud vad ointressant. Tycker inte alls det här är något spännande”. Vet inte om jag egentligen har något drömyrke. När jag var liten ville jag bli arkeolog. Började plugga både historia och arkeologi men det var inte så kul att gräva som jag trodde. Planen nedlagd.

Helst skulle jag nog vilja skriva, om sport kanske. Har fått höra att jag är bra på att uttrycka mig. Men hur lätt är det att försörja sig på det. Tills vidare får jag fortsätta med få in pengar för att kunna klara mig och shoppa lite :)

Idag har jag städat lägenheten och plockat lite. Därefter tog jag och älsklingen en löprunda i skogen. Härligt!

Ikväll blir det nog grillen och en kall öl. Det förtjänar jag efter en dag på resande fot, träning och några urkkdagar.

2 Responses to “på resande fot”

  1. Klart du förtjänar grillning o öl! :) Njut!

    Det där med att välja rätt yrke är svårt.. Fast att jag haft en helt underbar tid efter studenten så va ja ofta deprimerad just för att jag inte visste vad jag skulle ta mig till.. Vad det skulle bli av mig i livet.. Nu känns det skönt att äntligen jobba på att bli något iaf.. Det kanske inte är rätt hela livet men iaf en del av det :)

    Trevlig helg!

  2. haha jag visst är det underbart med grillränder innan man ens grillat :)
    Vegetarian jag är :)

    Va duktiga ni är först storstädning och sen löpning!!!!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu