Jun
15
2009

märkt för livet

Då var jag märkt för livet.

Ett tillskott till min kropp i form av en tatuering. Helvete vad ont det gjorde men jag lyckades hålla ut. Nu bränns det gott. Hoppas jag vet vad jag gjort. Det ska nog inte vara några problem eftersom jag är nöjd med resultatet.

Om det blir fler tatueringar? Nej, inte nu när jag vet hur ont det gör :)

5 Responses to “märkt för livet”

 1. Haha, usch! Gjorde det såå ont?? Får man fråga vad det va och vart den sitter?? :)

 2. Tatuering – nu blev jag nyfiken. Berätta mer.

  Ja Härön ligger utanför Tjörn västra del om jag inte har blandat ihop det med något annat.

  Nej Maja har inte skadat tassen, men hon fick kanylen där när dom sövde ner henne igår för att dra ut tänder – så det blödde lite så hon fick ha bandage.

 3. Men du måste ju visa bild på den! Jag blir alldeles för nyfiken för att kunna nöja mig med att endast veta ATT du har tatuerat dig!

  Nej du, jag tränade faktiskt med min lillebror. Han kan det där med gym, så han har gjort två olika gymprogram åt mig och vips, så längtar jag efter gymmet nu! Det trodde jag aldrig skulle hända!

 4. Hähä, avis? Ska bli riktigt roligt att få se Italien, har hört så mycket om det men aldrig fått se det själv. Jag tror att vi ska till Rom. Längtar! :-)

  Aj, tatuering är något jag nog aldrig kommer göra. :-/ Vad är det för tatuering då? och var sitter den?

 5. Hej, min bloggisvän!
  Alltid lika kul när du tittar in mellan raderna! Så du har gått och tatuerat dig!? Nu blev jag allt nyfiken… Själv är jag väldigt tacksam, för att jag hade envisa föräldrar som stod på sig i unga år och förbjöd tatueringar. Hade varit sönderklottrad vid detta laget i sådanafall! Hade många roliga tatueringsförslag i tonåren =) Väntar med spänning på bildbevis!

  Sov så gott!

  Kramar i massor till dig!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu