Jun
23
2009

konsert med en kung

Efter jobbet cyklade vi in till stan. Första anhalten blev korvkiosken där älsklingen köpte en vegankorv. Själv slank jag in på ett café för att köpa en latte macchiato.

Kommer ut, tar en klunk av kaffet och märker att det är en espresso macchiato. Övertygad om att tjejerna bakom disken var mer intresserad av att prata om helgen istället för att lyssna på mig.

 

Inte nog med godsakerna. Vi köpte också glass från Lejonet och Björnen. Gott.

 

Huvudmålet för kvällen var Morrissey! Ända sedan jag träffade älsklingen för 3 år sedan har jag pratat om hur fantastiskt det skulle vara att uppleva en konsert tillsammans med honom.

Efter drygt 80 minuters spelning var jag lite besviken. Var har den riktige Morrissey tagit vägen? Tycker hans röst försvinner bakom alla gitarrer och det unika med honom känns långt, långt borta.

Trots allt har han fantastiska låtar som berör och det var bra.

 

Idag massage på Axelsons och intervallträning. Fantastiskt med en klarblå himmel.

3 Responses to “konsert med en kung”

 1. Hejhej!
  Japp kakan e smarrig o finns att köpa på ica ;)
  Midnattsloppet.. hmm låter allvarligt.. hur långt är det? och springer man på natten?? :) När e det? Du e duktig du! Kämpa på.. Kanske att man skulle testa spinning nån gång.. men jag gillar inte såna där jobbiga saker då man känner sig helt död efteråt.. sedan finns det inte heller några pass på mitt gym utan bara gym :)

  Fy för såna där som pratar om sig själva med andra jobbarkompisar när man är där som kund.. Sånt är bland det värsta jag vet.. Brukar ofta säga ifrån också.. eller lämna en liten smart kommentar så de ska fatta piken..

  Lejonet o Björnen e ju bara så gott!! Har inte sett nån här i Malmö men det finns på Öland i Borgholm och det åt man alltid där på sommrarna. Min favvo när det är stekhett ute är champagnesorben! Aaaah va gott..

  Kramkram, dags för plugg, 3 dagar till! :)

 2. Vad tråkigt att konserten inte var jättebra. Fast det gör att jag blir lite mindre arg på mig själv för att jag inte köpte några biljetter…

 3. Åh, synd att det inte var helt fantastiskt bra, det var det när jag såg honom för några år sedan! En av de bästa konserter jag sett, faktiskt!

  Och ja, visst var det en fin plats? ;) Inga problem att vara uteliggare där inte.. ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu