Aug
04
2009

italienska delikatesser

Festyran har lagt sig och vardagen är här igen. I veckan ska vi både hämta ut ringarna och prata med vigselförrättaren om hur vi vill att vigseln ska vara. Jättesvårt, men för mig är äktenskapet något mer än bara en ring på fingret. Att gifta sig är ett tecken större än stjärnorna och planeterna i universum. Det är en symbolisk handling som är ett bevis på att kärleken mellan två personer är det största här i livet.

 Besökte BarItalia idag och träffade R. Jag tackade för en underbar smakupplevelse i lördags. Vi bjöds på solkyssta tomater, fantastiska ostar och oliver, Negroni, vin och en massa annat smått och gott. Tidigare på dagen hade jag fått skjuta lerduvor, ha picknick med alla vänner och en trevlig utekväll.

baritalia_logo

 Intervallträningen startade idag efter ett semesteruppehåll. Min kropp kändes inte i form för intervaller. Kände att jag behövde väcka liv i kroppen efter helgens fest. Tog en halvtimmas löpning utan tid eller puls. Efter tre dagars uppehåll från träning var det skönt att komma igång igen. Det kändes faktiskt bättre än vad jag förväntat mig.

Dagens träning: löpning

Löpning 32.45 min

13 Responses to “italienska delikatesser”

 1. När är det ni ska gifta er?

  Jag får komma bort och testa de där intervallerna nångång då :)

 2. Åh, italienskt var längesen jag åt! Och småplockmat är det bästa som finns!

 3. hej på dig!
  tänkte att jag skulle titta in och önska dig en bra dag! :)
  när var det du skulle gifta dig? :)
  ha det fint! kram

 4. Jag vet, jag känner mig nästan inte ens sugen på att gå ut i solen för att det känns för kallt… men jag hoppas att löpsedlarna som lovar medelhavsvärme inte ljuger!
  Se Bruno, den är värd det. Om man inte förväntar sig substans :)

 5. Sv: Jo vi har redan börjat med skolan.. inte speciellt kul.. :( Men det ska nog gå bra förhoppningsvis. Har ju London att se fram emot nu :)

  Det är underbart hett här i Malmö och kommer va hela veckan :) Härligt! Hoppas ni har lika fint!
  Är det i Göteborg du bor? Synd jag inte hade lite mer tid innan flyget.. Då kanske vi kunde tagit en fika eller nåt..

  I helgen blir det mycket festande.. så en öl på uteservering får vänta tills imon :) wiiie

  Ha en trevlig kväll!

 6. Fullt upp med bröllop & fest hysteri – hur lyckas du få tid till träning mitt i allt?

 7. Stadspromenader är det bästa! Efter promenad längs hamnen i alla fall!
  Boxning är grymt, mest för att det är väldigt roligt, men också för att det får mig att känna mig så stark!
  Och det fina vädret håller i sig! Det borde firas :D

 8. Vilket datum är det stora datumet egentligen?
  Kram

 9. kan finnas kvar på zara tror jag! en kompis till mig köpte ett par i beige för ett tag sedan. Har du förresten frågat mig om skorna innan? Tror att jag försökte svara dig då men kom inte in på din sida. om det var du alltså.

 10. Svt börjar visa True Blood i höst, och du ska absolut ge det en chans! Du måste!!

  Jag har bara inget tålamod med barn, det är så svårt när man inte kan kommunicera liksom :)
  Och grillat quornfilé låter inte illa alls. Nästan exotiskt, eftersom våra grillningar mest är en orgie i kött :)

 11. Ja det måste vara jättesvårt att lista ut exakt hur man vill ha bröllopet, så mycket att tänka på!
  Den där italienska buffén lät inte fel du!

 12. haha ja någon gång SKA jag fan ha champagnefrukost. LÅTSAS att jag är ngt jag inte är, woho :)

  HAHA jag tänkte på hemmafruar i usa som alltid tävlar om vem som har störst sten på ringen-. För dom är äktenskap definitivt bara en ring på fingret. Tur att inte alla är som ”real housewives”-brudarna.

 13. Vill ocksa gifta mig en vacker dag. Kan inte forklara varfor, men kanslan av att ha en man och att vara nagons fru gor mig exalterad! Some day. :-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu