Aug
08
2009

tung i kroppen

Träningen gick inte alls så bra som jag hade tänkt mig. Eller tiden är jag nöjd med men inte hur kroppen kändes. Plågsamt är det enda ord jag kan komma på. Kändes som jag inte hade någon energi alls. Varje meter var ett stort berg att bestiga. Det var längesen jag kände så här och jag undrar om det är för mycket löpträning (tror jag själv inte på), på väg att bli sjuk eller bara i dålig form.

Får se vad det blir för träning idag. Tänkte i alla fall att jag skulle göra lite styrkeövningar för mage och rygg nu på morgonen. Vill inte känna så här i kroppen så pass nära Midnattsloppet.

Fredagens träning: löpning

4.1 km i 3.50 minuters tempo

Vila 2.30 minuter

3 km i 3.50 minuter

Tanken var att jag skulle springa i 4.20 minuters tempo. Verkar inte alls kunna styra farten själv. Ännu en gång gick det alldeles för fort.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu