Aug
08
2009

Vigselförrättaren

Ännu ett möte är avklarat inför den stora dagen. Både jag och älsklingen var tidigt överens om att vi ville att en kvinna skulle viga oss. Kan inte förklara den känslan men det är väl den berömda magen som fick säga sitt.  I torsdags träffade vi vigselförrättaren och hon kändes stabil och lugn.

Hon hade genomfört ett femtiotal vigslar så hon visste vad som väntade. Programmet diskuterades och hur vigseln från hennes sida kommer att gå till.

Helt plötsligt under mötet började jag bli riktigt nervös. Från ingenstans kom fjärilarna i magen. Det är verkligen nära nu. Samtidigt ska det bli så fruktansvärt kul.

Jag längtar!!

Efter mötet gick vi till Rover och träffade vår bästa M. Hennes syster och pojkvän, vän, älskare  (vi vet inte riktigt) hade kommit ner till Göteborg för ett par dagars semester med barnen. Alltid lika kul att träffa M och jag är så glad att hon kommer vara en stor del under den stora dagen.

8 Responses to “Vigselförrättaren”

 1. Jag håller också på Italien i fotboll :D Fördelen med att inte vara svensk är att man kan välja utan att det ses som suspekt, hehe!

 2. Jag tycker inte det är särskilt oförskämt alls. Jag är inte latinsk alls, utan arab. Född i Irak och allt. (Även om vanligaste gissningen är att jag är spansk..)

 3. Grisfest, haha, ja den var rätt dålig.

  Men riktigt skoj fest blev det – så kul att det blir alkoholfri hemmakväll idag.

 4. Jepp, bättre än yoga nästan :D

 5. hej på dig!
  hoppa satt du hade en bra helg och att du har fått en bra start på veckan?!:)
  take care! kram på dig

 6. vad spännande det låter!

 7. Vilken tur att ni kom iväg till Läckö och Rörstrand. Hittade ni något vackert porslin?

  Har lagt upp en slags Madonna-recension nu. Nja, var väl inte överväldigad direkt – men skoj att ha sett henne – och ja definitivt värt pengarna. Det tycker jag iofs alltid att konserter är. Älskar känslan av att vara på konsert.
  Speciellt när man får rysningar för att det är så jävla bra, Aerosmith 07 och Metallica i 03 och i år. Inget slår de tre.

 8. Hejsan, förlåt att jag hållt mig borta.. helgen har vart lite busy men rolig :)
  Så du börjar bli nervös nu? Vilket datum är det ni gifter er? Har en kompis som gifter sig nu på lördag på Öland :) Hoppas på fint väder..
  Kramkram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu