Aug
12
2009

hantverkare och skada

Idag kom hantverkarna till vår förening för att fixa gaveln. Inte ska ni tro att de kom kl. 09.00 när vanligt folk har åkt till jobb, skola och har vaknat av sig själva. Nix, de kom redan 07.00 och började skramla med byggnadsställningar och prata högt. För oss som är nyvakna är minsta lilla rörelse hemsk.

Nu har snickarna börjat med gaveln och det är skönt att de äntligen har kommit igång. Om en vecka eller två kanske vi kan börja med att måla. Sedan är projektet över som vi dragits med sedan förra sommaren.

Igår var det intervallträning. Med tanke på hur jag känt mig i kroppen de senaste träningsdagarna var det riktigt bra pass. Jag hade inte tappat så mycket i kondition under uppehållet. Jag har tränat en del och det känns skönt att formen har kunnat bibehållas.

Efter passet när jag skulle jogga hemåt kom en brännande smärta i hälsenan. Det kändes stumt och vid varje steg som jag tänjde ut hälsenan brände det till. Dålig tajming med tanke på att det är Midnattslopp snart. Lite vila, tåhävningar och antiinflammatorisk gel kanske det går över till helgen. Efter lite sökande på internet och löparkompisar kom vi fram till att jag nog fått en mindre bristning i hälsenan.

Gårdagens träning: löpning

ca 10 minuters uppvärmning

2 minuters intervaller med 1 minuts vila. Vi körde 10 repetitioner

15 minuters nedjogg

4 Responses to “hantverkare och skada”

  1. härligt med bristning i hälsenan… get well!!

  2. Usch det låter inget kul med en skadad hälsena.. speciellt inte när man springer så mycket som du. Hoppas den blir bra snart så du kan träna på igen
    Gonatt!

  3. Hantverkare är nog det mest morgonpigga släktet som finns. Fattar dom inte att normalt folk sover så tidigt, eller ingår det i arbetsbeskrivningen att dom inte bara ska fixa saker utan dessutom agera väckarklocka?

    Ge chinos en chans, jag letade i nästan ett år innan jag hittade några som passade, nu vill jag aldrig gå utan dom nästan

  4. Stackars dig, så himla typiskt att bli skadad innan ett lopp. Jag kan tyvärr inte heller springa det.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu