Aug
15
2009

morgonjogg

På helgerna brukar jag försöka komma ut och springa innan frukost. Det blir ungefär mellan 9 -10 på lördag och eller söndag. Det är så himla skönt när det är lugnt ute och man är ensam i spåret.

I tisdags gjorde jag illa hälsenan men det har känts bättre för varje dag som har gått. Så idag tog jag på mig löparskorna för att testa hur det kändes. De första 25 minuterna gick det bra. Sedan kom lite smärta men efter ytterligare ett par minuter försvann den eller så var det så att jag kunde ignorera den. Just nu känns det lite stelt men det gör inte ont. Skönt besked!

Igår var vi inne på kulturkalaset. Först gick vi och kikade på en klocka till mig. Älsklingen är hemlighetsfull om vad morgongåvan är. Hon ville att jag skulle peka ut en klocka som jag skulle vilja ha. Sedan får vi se vad det blir.

Peter Apelgren hade en talkshow på scenen där olika gäster kom och blev intervjuades. Vissa saker var jäkligt roliga men upplägget var väl inte så kul som jag hade önskat eller trott. Trots allt är han sveriges roligaste :)

Kalas på stan innebär mat och jag tog en god falafel medan älsklingen åt Langos för första gången. På vägen hem såg vi att Teddybears uppträdde på en Paddanbåt. De hade bjudit in ca 50 gäster att få följa med på båten. Så där spelade dom medan de for förbi åskådarna på kanalen. En jäkligt rolig idé faktiskt.

Efter duschen ska jag in och träffa M. Det senaste året har vi umgåtts mer och mer. Jag gillar verkligen henne och vi har nog kommit varandra lite närmare nu trots att vi känt varandra i snart 20 år :)  Ska se om jag kan hitta min morgongåva till älsklingen och dessutom skulle jag behöva en ny vardagsväska. Shopping med andra ord.

5 Responses to “morgonjogg”

 1. Jag har inte hunnit vara nere på kalaset nånting än sålänge.. får se om det blir en tur ikväll.. skönt att det funkar att springa!

 2. Hej!
  Skönt att sticka ut o springa innan frukost.. Jag är dock lite för lat för det.. Inte så ofta heller som jag har sovmorgon.. Men, jag lovar att jag ska faktiskt testa det när jag börjar kl13 nästa gång i skolan :)

  Låter inget kul det där med att åka hem på middag till några som nu lyckats få barn. Det måste kännas helskumt. Blir inte stämningen konstig?? Det är ju inte kul för er om dom sitter o pratar om det.. De kan ju inte va kul att ens se henne gravid (om man få vara lite ego) Men kan ju även vara jobbigt för dom. De kanske inte vet hur de ska bete sig eller vad de kan säga till er o så..
  Fy vad jobbigt.. Jag förstår er.. Eller jag kan ju tänka mig hur detta måste vara iaf.. Har ni försökt på alla möjliga sätt och betalat dyra pengar? Kan inte adoptera vara ett alternativ?

  Hoppas middagen ikväll ändå blir trevlig.
  KRAM

 3. Sv: Skönt att du trivs på jobbet åtminstone.. Synd att få dåligt betalt när man lagt ner en massa tid o pengar på studier.. Vilka ämnen pluggade du till? Historia är ett antar jag ;)

 4. Kul att du gillade dom!

  Ge mig lite inspiration – färger, texter, storlek – ja allt du kan komma på så finner jag kreativiteten att skapa något utifrån det – så får du se sen om det passar eller inte…

 5. Låter som du har haft en trevlig helg.
  En sån som ser livet från den ljusa sidan? jag som försökt få folk att tro att jag egentligen är cynisk och bitter, så där som alla intellektuella New Yorkare är i Woody Allen-filmer..

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu