Aug
17
2009

ja, nej, kanske eller inte … Jo

Idag hade jag planerat att springa en kortare sträcka för att få röra på benen lite. Imorgon är det intervall och på torsdag ska jag nog köra ett snabbdistans pass för att få fart inför tävlingen på lördag.

På eftermiddagen, efter jag hade köpt morgongåvan till älsklingen, kände jag inte alls för att ge mig ut på ett träningspass. Åkte och handlade mat istället och köpte en ny bok. Det fick bli Marie Jungstedts första bok ”Den du inte ser”

Utanför affären ser jag vår toastmadame K. En härlig människa som alltid är så glad. Efter att jag pratat med henne fick jag ny energi. Kanske hon smittade mig med något positivt för jag blev genast så sugen på att springa. När jag cyklade hem doftade det sådär gott som det bara kan göra efter ett sommarregn. Skogen here I come :)

Nu sitter jag här efter några magövningar och en löptur senare. Har nyss ätit en god pastasås och just  nu sitter jag och imponeras av hur jäkla fort 10 000 meters löparna springer. Så imponerande. Kommer jag någongång ner mot 35 minuter på milen ska jag vara glad. Just nu har jag väl en 6-7 minuter att kapa. Till nästa sommar kanske men då måste jag träna ännu hårdare.

Dagens träning: löpning och magövningar

2 km uppvärmning

2 km 4.30 min/km

2 km 5.00 min/km

2 km 4.15 min/km

2 km 4.00 min/km

35 min magövningar

14 Responses to “ja, nej, kanske eller inte … Jo”

 1. Åh det var minsann en söt liten hundras. Men någon hundmänniska är jag ej. Jag och killen är väldigt överens om att någon hund ska vi aldrig ha – däremor är vi inte riktigt överens om hur många katter vi ska ha. Just nu räcker två gått och väl…men flyttar vi någongång till hus vill jag gärna fixa hem till fler katter som inte har någonstans att bo.

  Vet faktiskt inte hur jag skulle hantera det om jag blev allergisk – hade förmodligen struntat i det och levt på mediciner dygnet runt.

 2. Ja, visst ger havet en slags sinnesro? Min mamma undrade om jag tyckte Byrum påminde om kanarieöarna. ”Nej. Det är är mycket bättre. Mycket mer äkta”.

  Någonting säger mig, efter att ha läst detta inlägg, att du är hyffsat vältränad. Ytlig som jag är tycker jag det är synd att du inte lägger upp bilder.. suck suck.

 3. Haha, Korven vill ha bilder! :D sååå typiskt henne.. fast det vill ju jag me ;)

  Nej vi ska inte rymma tillsammans :) Han har inte flyttat dit, bara på lite semester 1 år :) Han kommer tillbaka till London i november.. :)

  Distans är ingen höjdare.. Men det lär väl inte ni behöva utstå igen :)

  Ha en fin dag!

 4. jag har inte sett the Prestige men eftersom Scarlett är min girl-crush så utgår jag från att du har rätt. Jag menar, hon kan inte göra fel. (Fast jag tycker hon är bäst i Lost in Translation)
  Jag är i allmänhet väldigt imponerad av friidrottare, dom gör liksom allt som människor inte ska kunna göra, som att springa tiotusen meter jävligt snabbt eller hoppa flera meter upp i luften med en stav. Det är coolt tycker jag!

 5. Ja, jag gick både fredag och lördag. Det var inte så där överdrivet många band jag ville se, men några av de jag såg var så bra att det var värt pengarna:)

  härligt att få en sån energi-input!
  Jag är hos mina föräldrar nu och sprang 5 km igår. Dock snubblade jag på en sten och skadade min stortå, men den ska nog hålla för en tur på 1 mil idag:)

 6. vad härligt med semester :) ska du göra något trevligt då eller blir det bara till att vila upp sig?;)

  jag antar att du ska gifta dig under din ledighet :)
  jag hoppas att du har haft en bra tisdag so far :)
  ha det fint! kram

 7. Sv: Ja det känns som att det skulle kunna vara härligt! Men inget kul när det känns jobbigt hela tiden.. Antar att man får öva upp sig och inte gnälla efter första gången.
  Ikväll bli det iaf springa på gymmet :)

 8. Sv: Tack tack! 1000 tack! Du e inte så dålig du heller :)

 9. SKönt att du också ska ha semester, jag kan tänka mig att du har mycket att stå i nu de sista dagarna innan den stora dagen!

 10. Ok då! Då ska jag se till att den följer med på nästa videokväll!

 11. du har ju min mail (pisnamt nog med tanke på adressen) så vill du får du :)
  Det där med hästar är inget man ska vara rädd för. Folk dör ju då och då, men det är sånt man får ta ;) Hetfield är het på sitt egna lilla vis :)

 12. hej på dig!
  haft en bra dag? :)
  vad är det för jobb som du ska börja på?
  var ska ni åka på bröllopsresa?

  många frågor, sorry :)
  hoppas att du får en fortsatt bra kväll och fredag :) kram

 13. Sv: Ja visst är det härligt när man återfinner kontakten med gamla vänner! :) Har det fortfarande inte skett några framsteg med din syster?
  Hur gammal är hon?
  Kommer hon på bröllopet?
  ha en mysig fredagskväll!

 14. Det är klart man inte prioriterar bloggen när man ska ordna bröllop och allt!

  Herregud! Så där får man väl inte göra och säga.. Jag fattar inte riktigt vad arbetsförmedlingen fyller för funktion. Förutom att motivera folk att skaffa jobb så man slipper all kontakt med dom. Det måste vara därför dom håller på så!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu