Sep
04
2009

Bröllopet

Tänk att den stora dagen kom. Det har hela tiden känts som om det varit hur många dagar som helst tills vi skulle gifta oss. Helt plötsligt var det semester och bara ett par dagar tills vi skulle stå inför vigselförrättaren och avge våra löften samt bli man och hustru. Nästan omöjligt att förstå.

In i det sista pysslar vi för att få allt färdigt. Ordnar det sista med vigselprogrammet på tisdagen. Handlar det mesta av maten på torsdagen. Min bestman kommer på torsdagkväll från Bryssel. Hans fru kommer på fredagen. Eftersom vi har så mycket att ordna med hinner jag aldrig bli nervös. Alltså den stora nervositeten. Det jag kan känna mig orolig var att vädret inte skulle bli fantastiskt, att gäster är missnöjda och att tidschemat inte ska hålla. Som på beställning håller sig regnet borta från själva vigseln.

Fotograferingen blir blåsig. Hoppas bilderna blir bra ändå. Svårt för mig som inte gillar att stå i centrum. Försökte tänka att inte fotografen var närvarande.

Min oro var obefogad. Allt flöt på så jäkla bra. Toastmadame, tjejerna som servererade på bröllopet var hur bra som helst.  Tack, ni gjorde vår kväll helt fantastisk.  Alla ni andra som varit delaktiga på ett eller annat sätt i vår planering och under själva dagen – ni har varit ovärderliga.

När vi ska avge våra löften kan jag inte hålla tårarna tillbaka. De som känner mig vet att jag gråter för minsta lilla. Gissa då hur svårt det var att vara snyftfri nu :)

Festen blir lyckad. Supergod mat, mat och dryck gör att alla nog är väldigt nöjda med kvällen.

Finns hur mycket som helst att skriva men jag ska inte trötta ut er.

Nu är jag en gift man med ett nytt efternamn. Livet kommer aldrig att bli detsamma igen. Snart hoppas jag vi får tillökning i vår familj. Det är vi värda!

7 Responses to “Bröllopet”

 1. Hej, min vän!
  Jag tror du hade tyckt jag var helknäpp om du sett man nu! =) Jag sitter här och torkar bort tårarna efter att ha läst ditt inlägg om er bröllopsdag! Är så glad för er skull att det blev så lyckat, det är ju en dag att minnas! Måste vara helt underbart att få kalla sig man och hustru! Håller verkligen tummarna för er, att ni får tillökning i familjen. Ge inte upp, det kommer lösa sig!

  Önskar av hela mitt hjärta att jag själv en dag får stå brud…just nu känns det väldigt lååångt borta.

  Kram på dig!

 2. Härligt!!! Önskar er all lycka!! =D

 3. grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!! Jag blir så glad!!!

  Lätt att ni är värda tillökning! Jag håller alla tummar så hårt jag bara kan!

 4. Grattis i efterskott! Vad härligt att allt flöt på så bra och jag förstår att du inte kunde hålla tårarna borta. Jag var på bröllop nu i helgen och blev riktigt sugen på att gifta mig snart, vi får väl se om det kan bli nästa sommar.

  Grattis igen och jag ska hålla tummarna för att ni får tillökning snart!

  kram

 5. Ännu en gång ett stort grattis :)
  Vad härligt att du gråter för minsta lilla.. Jag gillar killar som lätt kan visa sina känslor.
  Jag vill se bilder från bröllopet!! Facebook kanske?! ;P

  Lovar att vara rädd om mitt telefonnummer.. Man vet aldrig hur det kan sluta liksom..
  Så du gillade gubbkepsen haha :) Ja Anne passar bra i precis allting.. fuskit värre!

  Idag händer inte mycket.. Jag är förkyld!! :( Har vart jättejobbigt i skolan idag eftersom jag kännt mig hängig.. Klassen dricker öl ikväll men jag stannar hemma.. Känns som jag festade i London för några dagar framöver ;)

  Hoppas du får en bra kväll!

 6. Grattis och hurraaa! ^^ Jag älskar bröllop. Perfekt gråtfest! => Berätta gärna mer! Ingen lär bli uttråkad… och blir någon suris det, tystar jag denne. ;>

  Så du tycker inte om att stå i centrum…? Du ger som sken av att ändå befinna dig i centrum rätt ofta. Kan det stämma?

 7. Ledsen att jag kommer så långt efter er dag med detta, men ETT STORT GRATTIS till giftemålet!! :D
  (Min länk till din sida har krånglat, och jag har verkligen försökt gå in och gratulera ända sen den 29e..!)

  Ha en fantastisk helg!
  Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu