Sep
04
2009

Puttra fram

De senaste dagarna har vi inte gjort många knop. Lite shopping, städa upp här hemma, fika på stan, sova ut och bara skrota är några av de aktiviteter vi ägnat oss åt.

Tro nu inte att jag ska bli en soffpotatis bara för att jag gift mig. Finns hur mycket som helst i höst.

Jag ska börja på LifeClub och köra spinning och Core 2 dagar i veckan. Det kommer bli 3-4 löppass i veckan. Jag har ett heltidsjobb att sköta. Snart startar korphockeysäsongen. Jag ska försöka plugga Antikens kultur- och samhällsliv på halvfart för att det verkar kul. Det kommer bli akupunktur en dag i veckan som ett led i vårt försök att bli föräldrar. Lite finns det allt att göra i höst. Det ska bli jäkligt kul.

Here I come!!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu