Sep
13
2009

på fiendens mark

Idag har vi varit ute i den södra skärgården. Det var ett underbart väder och en perfekt dag för en utflykt. Matsäck packades och vi färdades över hela stan för att komma ut mot skärgårdsbåtarna. Bilen är på verkstaden så det fick bli att åka kommunalt idag.

Bestämde mig för att besöka den ö där min fd. kommer ifrån. Det är nu drygt fyra år sedan jag var där senast. Jag har saknat ”min” ö. Vägarna, stigarna och platserna är bekanta för mig och saknaden efter ön kom tillbaka. Det var med en skräckblandad förtjusning som jag var tillbaka. Vågade gå så nära så att min fd skulle kunnat hoppa fram bakom deras buske och skrika bu. Det var lite pirrigt att gå förbi huset men jag klarade det.

Tänk att ett gammalt förhållande ska spöka så mycket. Nu hoppas jag det blir mer besök på ”min” skärgårdsö.

Jag har saknat dig. Vi ses snart

3 Responses to “på fiendens mark”

  1. Jorå, tack fint…
    Hade nog oxå önskat att jag inte lyckats lära mig röka så här i efterhand…hahahaha….
    2 veckor sen bröllop, ska det inte vara honeymoon då?? =)

  2. nej jag sprang inte, har varit sjuk och skadad. Sprang du? och hur gick det isåfall, jag var däremot funktionär där

  3. Jodå jag har haft en bra helg, hunnit umgås med mina vänner och sånt! Skönt! Hur har din helg varit? Mysigt med skärgårdsbesök!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu