Sep
14
2009

träningsstopp

Idag har jag ställt in träningen! Känner mig inte helt hundra i kroppen. Möjligen är en förkylning på väg. Eftersom jag är nojig när det gäller sjukdomar tror jag naturligtvis att svininfluensan kommer till mig som ett brev på posten.

Valde att inte träna eftersom jag inte vill riskera min hälsa eller att träningen ska bli lidande i onödan. Istället hann jag träffa två vänner efter jobbet. Det blev två kaffe på kort tid. Trevligt, trevligt men nu vill jag känna mig helt frisk så att jag kan börja med träningen igen.

Hoppas ni håller er friska!

14 Responses to “träningsstopp”

 1. Usch jobbigt om du blir förkyld! Hoppas inte, för de e då inget kul.. :( Själv så är jag på bättringsvägen! SKÖNT

  Har varit väldigt flitig ikväll och pluggat en massa. Skönt!

  Har uppehåll i min träning som du kanske märkt ;) Kommer inte ha tid för det i september.. Däremot när vi går ut på praktik okt, nov, då ska jag köra igång igen! :D

  Hoppas du kommer i träningsform snart igen!

  Kram o Gonatt

 2. Tjabba!

  Haha, så du liknar Persbrandt eller?? :P

  Synd du inte hinner med lite plugg.. Men måste du träna så himla mycket som du gör då?? Vad vill du uppnå med all din träning? Är det för att få bra tid på en massa lopp sen eller?

  Hoppas din dag är finfin

 3. Tack så mycket!
  Det är bra att du vilar, man glömmer så lätt bort att det är det bästa för kroppen. Det är antagligen bara en förkylning, blir lätt så när man kommer tillbaka till jobbet och så..Men jag hoppas du kryar på dig!

 4. Du gjorde helt rätt i att inte träna, jag har hört skräckhistorier om fålk som har tränat när de är sjuka och blivit dödssjuka! Jag hoppas verkligen att det inte är svinflunsan du har fått!

  Hon som klippte mig idag var jättebra, dessutom var hon trevlig att prata med, så det kändes inte som att jag blev intervjuad, utan som att vi förde ett samtal!

 5. klart den är svininfluensan! Nehe, jag har joggat, borde kanske hoppa in i duschen… inget mera bloggläsande!

  och du.. riktiga män dricker kaffet svart! (Guess i’m a man then)

 6. Ja, Göteborg hela dagen igår – och nu är jag strax där igen.

  Känns som att jag har bosatt mig på Pustervik. Jag äter där, jag jobbar där, jag ser på teater där, jag minglar där, jag dricker öl där. Ja, allt utom att sova. Men från och med imorgon flyttar jag ut från Pustervik.

 7. Jaadu, just nu håller jag på och LUFTTORKAR, vilket är det bästa jag vet. Men parketten blir blöt :/ Annars består dagen av att läsa, äta mat och förhoppnignsvis ta en kaffe med en god vän :) Och vad gör herrn? En sån här dag när han inte tränar :)

 8. hur får du thaimat till ngt bonnigt? Byt ut det till ”jag ska äta raggmunkar och se fotboll” så kanske jag kan hålla med. åh, raggmunkar. nu blev jag hungrig. Thaimat är fan gott det med. (varför blir jag alltid hungrig så fort ngn talar om mat?)

 9. man måste ju få hedra sig själv, så länge man inte enbart talar i superlativ. Själv är jag rätt så ödmjuk i allmänhet, men innerst inne tycker jag att jag är just störst, bäst och vackrast. Tur nog vet jag att man inte ska tala om det högt, det är mitt intellekt det :)

 10. jag säger ju det! Jag raggar inte, det är nån konstig snubbe i min kropp som gör det, det är inte min stil. Och den där snubben kommer fram när man är ute på helgerna :)

 11. Hahahaha, förlåt men nu skrattar jag både åt dig och Korven här :) Hon e för rolig! Snacka, det kan hon.. även flirta ;)

  Nä men asså, jag hörde att det va en tråkig match utan mål igår, synd!
  Samma dag som jag tar examen ska jag köpa till ALLA tv-kanaler som finns! Jag är en riktig tv nörd, därför jag inte kan ha det nu om det ska bli något pluggande av.. ja menar man vill ju inte missa några spännande fotbollsmatcher eller bra serier, eller hur!

 12. SV: Joda! Jag vet att hon kan flirta! Vi kommer från samma stad och har träffats nån gång.. Att flirta är tydligen något vi är bra på vid östkusten ;)

  Nu hejar jag på Barca, baraför att Zlatan är där. Innan va det Inter då kan man säga men nu har jag bytt :) Kanske byter igen om nån månad, vet ej ;)

 13. Sv: Men oj! Inte dricka fram till Nyår, det är länge det! Fast du tränar ju en massa o så, så det är väl bra.. :)

  I helgen händer INGENTING! jobbjobbjobb och all ledig stund efter det, pluggpluggplugg.. :( men efter detta blir det lugnt fram till december :D vi ska ju som sagt ut på praktik okt, nov.. LÄNGTAR!

  Vad händer för dig i helgen?

 14. Haha! Det där med simningen är bara en fas jag går igenom :) Men jag tycker om det.. Det är lite terapeutiskt för mig!
  Hur är det med dig? Börjar du friskna till?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu