Sep
22
2009

dags att tagga ner

Order från högsta ort är att ta det lite lugnt med träningen. Akupunktören vill att jag ska träna så lite som möjligt för att behålla min form som jag har i dagsläget. Det blir svårt att träna mindre och ändå vara lika ”bra”. Det säger sig självt att det inte går.

Det finns vissa saker som trots allt är viktigare än träningen. Jag får lyda hans order för att det ska bli ett så bra resultat som möjligt. Det kommer nog bli lika mycket mängdträning men med ett lugnare tempo.

Enligt akupunktören så tar energin från min träning för mycket av den energi som nålarna skapar.

Idag har vi ätit broccolisoppa toppat med creme fraiche och spetspaprika. Supergott. Soppa äts alldeles för sällan. Kanske är det minnesbilder av skoltidens köttsoppa och att man ”aldrig” blir riktigt mätt av soppa som gör det. Gott var det i alla fall.

Hade tänkt att dagens intervallpass skulle ge mig möjlighet att köra i mitt eget tempo. Istället skulle de köra elljusspåret på tid. Jag valde att avstå eftersom jag känt mig sjuk senaste veckan och resultatet skulle inte göra mig själv rättvisa. Tidtagningen får vänta till en annan vecka. Rekordet ligger på 10.13 på 3051 km. Imponerande!! Undrar vad min tid skulle bli. Gör jag under 11.30 är jag nöjd.

Dagens träning: löpning

Sträcka: 6,6 km

Tid: 29.39 min

Medelpuls: 150 slag/min

Maxpuls: 171 slag/min

Medelhastighet: 4.30 min/km

Maxhastighet: 3.22 min/km

475 kalorier förbrändes

One Response to “dags att tagga ner”

  1. Usch, vad jobbigt att få order om att träna mindre! Men om det är för en god sak så…

    Hoppas blodproven gick bra, det där är det läskigaste jag vet, jag hatar att känna hur blodet pumpas ur kroppen…

    Ja, det skulle vara jättekul att se en bild på den!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu