Sep
22
2009

halvjobbig vecka

Den senaste veckan har det känts som en förkylning ska komma med dunder och brak.

 

Det började redan förra söndagen efter jag hade varit ute på träningsrunda. Var frusen och började känna mig öm i halsen. Bestämde mig för att hoppa över träningen ett par dagar.

När jag inte hade fått någon förkylning på onsdagen gick jag på ett spinningpass.

Sedan har jag känt mig trött, lite öm i halsen men det blir liksom inget mer utav det.

 

Senast igår trodde jag att jag hade feber. Termometern visade 37,0 vilket innebar att jag kunde ge mig ut på en lättare joggingrunda.

Det kändes bra i kroppen trots inbillad sjukdom och att det var ett par dagar sedan jag var utan träning. Vet inte hur länge sedan jag hade ett så långt uppehåll. Blir jäkligt rastlös och vill inget annat än att kunna träna. Det blir som en drog eller livsstil, vilket ni vill.

 

Som sagt var förra veckan lite orolig. Trodde dels att jag skulle få förkylning. Dessutom hade jag ett besök hos tandläkaren på tisdagen. Visste att jag hade ett hål på en framtand som skulle lagas. Även min visdomstand hade börjat röra på sig och det hade blivit en infektion. Gissa hur gott det smakade i min mun. Jag har hela tiden sagt att jag inte vill ta bort visdomständer så länge de inte ger mig bekymmer. Nu har det blivit ett problem och en remiss är skickad till odontologen.

 

Hjälp, jag är tandläkarrädd. Det är framför allt sprutor som ger mig stora skräcken!

 

Efter besöket fick jag lite beröm för att jag varit duktig med fluorsköljning och att jag kunde klara av besöket. Haha, jag är över 30 och tjejerna gullar med mig.

Underbart :) Men i like it

 

Fick komma tillbaka på fredagen för att laga mitt hål. Tandläkaren visste att jag var rädd för sprutor men ändå säger hon att sprutan jag skulle få är den som gör mest ont.

Bra psykolog va?

Det gick bra och bedövningen släppte nästan omgående. Skönt att jag nu är felfri i munnen förutom min visdomstand.

 

Visste ni att jag hade varit borta från tandläkaren i 15 år för att jag varit rädd.

 

Måndagens träning: löpning

 

Sträcka: 5.21 km

 

Tid: 26.02

 

2 Responses to “halvjobbig vecka”

 1. Men Jesus christ! 15 år, det va ett långt tandläkaruppehåll det!
  Jag hatar också det som fan.. men man får ju tänka att det blir bara värre och dyrare ju längre man väntar, så de e ju lite osmart.
  Duktigt att du gick dit tillslut iaf :)

  Sv: Ja asså hon maria sitter jag bara o gapar åt när hon pratar.. inte klokt ju hur det låter och hur hon liksom seeeegar ur sig orden.. Skum som fan. Hon kan inte ha alla hästar i stallet!
  Kul o se är det iaf.. Underhållning när den är som bäst! Längtar till nästa v :D

 2. Usch, vad jobbigt med förkylningen! Det värsta med sånt är ju att man inte kan träna och jag blir så rastlös när jag inte får träna.

  Vad skönt att tandläkaren är avklarad! Det påminner mig om att jag måste till tandläkaren snart, det var några år sedan sista besöket…

  Den där skjortan skulle jag vilja se! Flodhästar är ju inte direkt något vanligt motiv på kläder!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu