Sep
23
2009

bergochdalbanesjukan

Tänk att idag kände jag mig sämre igen. Tidigare i veckan har det känts bra men idag kände jag mig febrig. Sitter just nu med termometern i munnen och väntar på besked. Enligt Vardagsguiden.se har en vuxen person feber när temperaturen är över 37,7 grader på kvällen. Hos mig stannade det på 37,0 grader.

Enligt akupunktören kunde han inte se några tecken på tungan eller min puls att jag skulle ha en infektion i kroppen. Kanske jag är frisk ändå? En kompis kanske trodde att jag var övertränad fast jag känner inte igen symtomen på detta.

Har ni något förslag på vad det kan vara?

Från och med nästa vecka ska jag gå två gånger i veckan till akupunktören. Nu är vi på upploppet och därför ska jag avstå alkohol och dra ner rejält på socker, chips och annat gott.

Kram på er!

7 Responses to “bergochdalbanesjukan”

 1. ingen aning om vad det kan vara… låter konstigt. Krya på¨dig!

 2. Fast temperaturen för feber är jätteindividuell, egentligen ska man ta tempen när man är frisk och ha det som referens när man känner sig sjuk..
  Men kan det vara så att du är stressad och orolig/nervös eller nåt? Psykiska grejer visar sig ju ofta i kroppen..

  Så det är fotbollive.se man ska kolla in om vill titta på matcher som inte visas på vanlig tv? Det kan vara bra att komma ihåg..

  Idag har jag jobbat och simmat, igår jobbade jag och boxades. Det är så mina dagar ser ut, inte särskilt spännande men det funkar. Jag är bara glad över att jag får jobba :)

 3. Imorgon är det! Jag kommer sitta klistrad, dessutom ska ju anna anka vara med, det kommer bli underhållande!

 4. det var så lite så. jag önskar dig verkligen lycka till och jag tror och hoppas att du och din man kommer få barn :)

  hoppas att din dag och kväll har varit bra och att du mår bättre. du kanske har en infektion i kroppen? :/

  ta hand om dig och sov så gott! kramkram

 5. Det låter nästan som att du är övertränad. Jag blev det en gång och det kändes som om jag hade en fysisk deppression…Fast det där med feber kan ju vara individuellt; jag har så låg grundtemp att jag har ordentlig feber om jag har 37 grader.

  Tack så mycket! Jag ska tillbringa hela helgen på jobbet, så jag kände att jag ville passa på att vara lite fin när ajg var ledig igår.

  Det är säkert att de ska stänga stället, men vi vet inte när än. Det är påfrestande att bara gå omkring och vänta och inte veta någonting om framtiden, så jag hoppas att omplaceringen går snabbt.

 6. Hoppas att du inte har feber. Du får ta och vila lite.

  Sv. Jag vet inte om jag kommer att köpa några av de skorna. Får se.

 7. Hej, min vän!
  Hoppas inte det är svininfluensan du råkat ut för! Önskar dig en riktigt skön helg! Tänk på att kroppen även behöver vila!

  Kramar i massor till dig!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu