Sep
27
2009

apropå resa

Fler resor är inplanerade.

Resan hem till mina föräldrar i Norrland har bokats. Vi har bestämt att vi får fira varannan jul hos respektive föräldrar tills vi bestämmer något annat. Det ska faktiskt bli skönt att komma ”hem” och uppleva snö på julaftonen. Fast riktigt säker kan man aldrig vara.

Träffar inte mina föräldrar och syster så ofta. Det ska bli jättekul att se dom ett par dagar.

Om vi har pengar blir det dessutom en resa till Bryssel över nyår. Min bestmans fru kommer från Bryssel och de har bestämt att det är där dom vill bo. De träffades i Stockholm när hon pluggade här men längtan hem kom väl ikapp henne. Jättebra för oss för då får vi en anledning att åka och hälsa på :)

Dessutom vill jag åka ner till Milano i vår, med eller utan fru. Vill se Inter – Juventus i maj. Tänk vad fantastiskt att få möta våren i Milano (fast det är väl nästan sommar där då). Fast det förtar inte upplevelsen av det underbara Italien.

Älskar att resa!

11 Responses to “apropå resa”

 1. Ojoj vad du ska resa! Härligt! :)
  Jag hänger gärna på till Milano! Då kan jag shoppa medans du går på fotboll :D

  Är det inte alltid snö i Norrland under vintern??? Jag ska väl va hemma på Öland som vanligt.. Där kan man då inte alltid räkna med snö :( Synd..

 2. Kul med resor =)

  Min sambo och jag har aldrig firat jularna ihop. Jag känner att jag ska fira jul hos mina föräldrar så länge det bara går. Annars är det ingen jul om inte jag får vara på landet och mysa =)

 3. Härligt med så mycket resor! Att åka till Milano och titta på fotboll är en av mina drömmar också, hade varit grymt att någon gång få sitta på San Siro och känna riktig fotbollsstämning! (Fast jag hade hellre sett Milan då hehe!) Men jag ska i alla fall försöka ta mig till Berlin på höstlovet, då ska jag ha fått min lön :)

 4. En dag ska jag dit! Måste hitta någon som kan tänka sig att följa med bara… någon som uppskattar både fotboll och shopping typ.

  Jag är himla förtjust i HollywoodsfruMaria! Det är något fruktansvärt naivt över henne, och så pratar hon som Victoria Silvstedt..

 5. Härligt med Thailand!

  …vi kör också vartannat år principen vid jul – enklast så. Fast vi har båda familjerna rätt nära – alla bor i västsverige så det är inte så besvärligt.

 6. Sv: Ja det ska bli jäkligt skönt att få kvällarna fria :D
  Men du, om de är dina drömmar.. varför gör du inget för att förverkliga dom?? :) Om du skulle öppna eget, vad skulle det va? Och vad skulle du helst vilja skriva om i tidningen?

 7. Åh, garanterad snö på jul, vad härligt!! Låter som en bra uppdelning :)

  Jo, jag är jättegärna med och springer, en bit iaf. Jag fick lite problem med knäet efter vi sprang, hade ju inte sprungit längre än 12 km innan så jag överanstrände väl mig och håller fortfarande på att stärka upp och rehaba lite. Så hela stäckan ni springer springer jag nog inte, men är gärna med en mil eller två. Är ganska säker på att andrea också vill, ska bara hitta något tillfälle som passar. Vore väldigt roligt!

 8. åh, milano, låter grymt, vill också dit!

 9. Norrland? Jag drar till Mallorca på lördag ;)

 10. Ja, resor slår det mesta! Milano vore härligt att få se. Fast det ligger ganska långt ner på min platserjagmåsteseinnanjagdör-lista. ;-) Högst upp är Sydafrika, NY, Asien och Sydamerika.

  Oj mössa? Känns som att det dröjer ett par veckor här innan det är dags för mössa och vantar!

 11. ich komme med!!!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu