Sep
27
2009

bokad bröllopsresa

Äntligen! Vi har bokat en bröllopsresa till Thailand i februari nästa år. Vi kommer att vara borta i tre veckor. Det ska bli grymt härligt att komma iväg. Njuta av sol, bad och glömma alla måsten hemma i Göteborg.

Vi hoppas naturligtvis att det blir en resa som vi kan fira eftersom vi ska göra vårt tredje och sista IVF försök i början av november. Om det inte lyckas blir det en resa för oss att ta hand om varandra och slicka såren för fortsättningen.

Vi kommer kanske att resa till Vietnam eller Malaysia på vår resa också. Har egentligen inte haft något intresse att åka till Thailand. Nu är det annorlunda eftersom min frus mammas sambo fyller 60 så har de  hyrt ett hus i Thailand för alla barnen och deras respektive. Inte helt fel att få schysst boende och mat gratis en vecka.

På jobbet kanske de inte är så jätteglada men jag har faktiskt jobbat hela sommaren och förtjänar lite semester.

strand-i-thailand

Dagens träning: mage och rygg

30 minuter – Olika övningar för mage och rygg

4 Responses to “bokad bröllopsresa”

 1. HEJ! Vad kul att ni bokat bröllopsresa!! Då har du nåt att se fram emot :) Jag har aldrig vart i Thailand men skulle gärna åkt dit. Alla säger ju att det är underbart.

  Ja hur kan det komma sig att du inte hört talats om The L word??? ;P Det är en ”tjej”serie om man säger så.. alla som är med är tjejer som gillar tjejer.. :)

  Min helg eller lördag har varit kanon! Så jävla bra. Dessvärre har jag legat i sängen hela dan idag.. Men imon lovar jag att ett superlångt inlägg med en massa fina bilder kommer upp.. :) Dock med en del censur ;)

  Kram

 2. Åh, vad härligt med resan, jag måste åka dit nån gång, jag ska bara lära mig att spara pengar först…!

  Jag köpte en jättefin fönsterlampa på IKEA, den passar finfint i höstmörkret.

  Nu ska jag iväg på intensivjympa!

 3. Låter härligt med bröllopsresan till Thailand! Vart i Thailand ska ni någonstans eller kommer ni åka runt till olika ställen kanske? :) Spännande om ni hinner se lite av Vietmam eller Kambodja oxå!

  Core är verkligen oerhört bra träning för alla, både för att som du säger bli en bättre löpare eller ”spinnare” men framförallt i vardagen :) Jag försöker få in ngn regelbunden klass i veckan med Pilates, core eller liknande.

 4. Godmorgon!
  Nu känns det som om hösten verkligen har kommit! I skåneland har det regnat och blåst konstant i 2 dagar. Det tycks inte vilja sluta! Finns det då något bättre än att ha en härlig resa att se fram emot?? Vad härligt ni kommer få det! Har ni möjlighet, så tycker jag helt klart att ni även ska ta er till Malaysia och Vietnam. Mina bästa resmål!!

  Ha nu en riktigt skön söndag! Ät inte för många kanelbullar bara såhär på kanelbullens dag!

  Kramar i massor till dig!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu