Okt
01
2009

provsvar och obesvarade frågor

För ett par dagar sedan fick vi provsvaren från blodproverna. Vi hade varken HIV eller Hepatit den här gången heller. Oavsett hur rationellt jag försöker tänka finns alltid tankarna – ”tänk om?”

Nu behöver jag inte fundera på det längre.

Frågan nu är ifall akupunkturen ger det resultat som vi så gärna hoppas på och längtar efter. Hur går vi vidare i processen om det inte lyckas. Det är mycket känslor inblandade.

Fick svar från min syster häromdagen på Facebook häromdagen – ” Ja jag skulle självklart våga träffa dig, det som känns svårt/jobbigt är att förklara hela mitt/ditt liv, eller om man ska bara börja som det är?! T och jag har pratat väldigt mycket om dig, och han gillar dig, trots att ni bara setts 1 ggr. Må gott, kram”

Skrev tillbaka hur glad jag blev över hennes svar. Nu har det gått 3 dagar utan svar. Förstår inte riktigt. Eller är det bara jag som är uppfostrad att man svarar på sms, e-post eller ringer upp så fort man har tid?

Imorgon åker vi till Kungsbacka. De har kulturnatta och Augustifamiljen (Håkan Hellströms band) ska spela. Gästartister är bland annat en nybliven favorit Theodor Jensen och en gammal favorit Titiyo. Det ska bli kul och jag hoppas det inte blir alltför kallt på kvällen.

Kram på er!

5 Responses to “provsvar och obesvarade frågor”

 1. Bra att du inte hade HIV denna gången heller :)

  Hoppas verkligen din syster svarar snart.. Det verkar vara lite fram och tillbaka med henne.. :(

  Ha det så kul i Kungsbacka och njut av bra musik!

  Kram på dig!

 2. God morgon och tack! :D
  Hoppas du får en fin dag!

 3. Sv: Tack så mycket! =) det är en liten balndkisse 50% norsk skogskatt o 50% europe. Jättemysig!

  Ha en fin helg! Kram Kram:)

 4. hahah jag vet hur det känns! Tog blodprov mest för att vara duktig, men ändå kändes det som om jag skulel ha dragit på mig allt. Blev t.o.m förvånad när jag var frisk.. HAHA!

  Mina föräldrar ringer mig stup i kvarten. De har inte kommit över att jag inte fyra längre… Så det hade jag gärna bytt med dig.

  Mina vänner läser min blogg så jag antar att de kommer se inlägget. De kan de ha!

 5. Tack! Det börjar kännas bättre nu.

  Vilket fint svar du fick från din syster och det kommer säkert fler, det kanske krävs en hel del mod av henne för att våga skriva vad hon tänker och känner?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu