Okt
06
2009

tisdag

Att få tag på personer vid en myndighet/kommun kan visa sig vara riktigt svårt. Hur länge ska jag behöva vänta för att hitta rätt person som jag kan tala med. Det är en  enkel fråga som skulle kunna besvaras på 10 sekunder. Nu har jag försökt i två dagar men inte lyckats. Har skickat e-post till diariet och ringt utan svar. Myndigheter ska svara på medborgarnas inkommande handlingar utan dröjsmål. Hur väl stämmer det överens med verkligheten.  Väntar på samtal från en handläggare – kanske imorgon om jag har tur.

Nästan så man kan förstå Josef K i Kafkas roman Processen. Om ni inte läst den, gör det. En klassiker som är ruskigt bra och obehaglig.

kafka

Dagens träning: löpning

3 minuters intervaller med 1½ minuts vila – 8 – 10 repetitioner

Antal: 9

Sträcka: 7.16 km

Tid: 40.30 min

Medelhastighet: 5.39 km/h

Maxhastighet: 3.09 km/h

Kalorier: 487

6 Responses to “tisdag”

 1. Ja fy fan vad jobbiga de är på de där myndigheterna! Jag har fått höra från min pappa sedan jag va liten att de aldrig jobbar på dom ställena och aldrig har öppet! hmm börjar tro att det stämmer! Hoppas du får tag på dom snart iaf

  Varför avbröt du spinningpasset?
  Idag blev det ingen träning för mig.. istället fika med en kompis :) inte fel det!

  Förresten så har jag bytt mailadress till den jag angav här.. så du vet :)

 2. Känner du till doodle.se? Annars brukar SAS ha ganska okej priser… om de flyger till Bryssel då vill säga. Har tyvärr inte bättre koll än så! Har aldrig flugit till Bryssel.

  Vad duktig du är med träningen! Jag gjorde lite situps i förrgår… har fortfarande träningsvärk, haha! :-P

 3. ja, visst är det underbart gott :D
  Jag läser bygg- och fastighetsekonom i Halmstad!

 4. Sv: Ja men eller hur är gifflar det bästa!! :D
  Jag hoppas verkligen du kommer iväg till Italien :) Har du vart där innan för att kolla på någon match?

 5. Kul med intervallträning. Det skulle jag vilja få in i min träning, även om jag på sätt och vis tränar intervaller, men inte så pass ”tydligt” som jag själv skulle definiera intervallträning.. :) tror jag behöver en spark i baken!

  Jag är för tillfället helt faschinerad över hur mycket man faktiskt kan lära sig om kolhydrater. Jag har inte ens hunnit komma in i de roliga delarna ännu, utan besitter mest kunskap om hur kolhydrater är uppbyggda och hur vi bryter ner dem i kroppen :) Enligt livsmedelsverketsrekommendationer ska kolhydraterna motsvara 50-60% av vårt totala energiintag, men de flesta i befolkningen når tydligen inte upp till denna ”rekommendation”… Enligt de kostregistreringar som jag har gjort har i varje fall jag nått upp till detta, utan att försöka styra min kost åt ngt håll. Jag tror att det är väldigt individuellt vilken typ av kost man mår bäst av..

  Tar du några typer av kosttillskott? :) blev nyfiken eftersom du är vegetarian och är osäker på ifall du får i dig allting det som du behöver.

  Hoppas du har haft en fin dag!

 6. Jag förstår inte heller det där behovet av byråkrati…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu