Okt
09
2009

härlig torsdagskväll

Ingen träning idag eftersom akupunktur var på schemat.
 
På eftermiddagen kände jag en antydan till ont i halsen med det gick över efter ett par timmar. Så jäkla skumt och jag förstår verkligen ingenting.
 
Efter akupunkturen mötte jag upp min fru vid en italiensk restaurang. Vi är ofta ute och fikar men nu var det längesen vi åt middag ute på restaurang. Vi bestämde oss för att besöka La Cucina Italiana.
 D
et var en mysig liten restaurang och kanske 20-talet sittplatser. Välkomnandet var äkta och omhändertagande. Fördelen med en dyrare restaurang är oftast man känner sig speciell att servitriserna är där för att ta hand om dig och göra din matupplevelse ännu bättre. Jag tycker de lyckades jättebra.
 
Vi kände oss lite udda eftersom ingen av oss skulle dricka vin till maten och dessutom är vi semivegetarianer båda två. Men även här lyckades de ta fram rätter som passade oss.
 
Till förrätt blev det pilgrimsmusslor med någon pasta och tryffelsås. Varmrätten blev hälleflundra med polenta och knaperstekta kantareller och till dessert blev det avsmakning på blåbärspuré, tiramisu och en pannacotta. Här kommen dagens bottennapp – pannacottan var inte särskilt spännande. Smaklös helt enkelt.
 
Det är roligt när man får små överraskningar som en lite försmak innan förrätt (skummig svampsoppa) och efterrätt (jordgubbssorbet)
 
Det bästa av allt var att min frus företag betalade. Representation! Lovely
 
Kram på er

6 Responses to “härlig torsdagskväll”

 1. Hahaha, härligt med en god middag!!
  MEN jag är lite nyfiken på hur din frus förklaring lyder till företaget på varför hon skulle få ta den här fina privata middagen som representation??? :D Företag brukar liksom vanligtvis inte betala middagar till de anställdas familjer ;) hehe.. detta låter skumt tycker jag, men bra jobbat!

 2. Grymt, jag vill också ha ett företag som betalar mina middagar, då hade jag utnyttjat det till max :D

  Det var inte mig du såg vid solo, jag sov nog då :) Men om du ser mig nån annan gång får du komma fram och säga hej!

  Till helgen blir det träffa vänner som gäller, fika och sånt! Vad ska du hitta på?

 3. Vart ligger restaurangen som ni besökte? Det lät som ett trevligt ställe :) Vi äter inte ute särskilt ofta, men det är alltid kul med bra tips inför nästa gång.

  Japp det blev kondition och styrka i gymmet för min del nu idag. Ett skönt sätt att avsluta veckan på! :) Har det blivit någon träning för din del?
  Spännande med akupunktur. Har fått det en enstaka gång när jag hade superont i knät, och det försvann mirakulöst snabbt. Vad går du på för akupunktur (eller mot vad kanske man ska fråga). Hoppas du har haft en trevlig helg!

 4. Go for metaliic-tröja säger jag bara! Funkar lika bra åp jobbet som på dansgolvet :D

  Håller med dig om det där med att helgerna flyger förbi… det hade varit trevligare om vardagen flög förbi och helgerna gick lite långsammare istf tvärtom, hehe!

  Sthlm.. grymt! Jag gillar verkligen den staden! Vill också dit snart nån gång och bara strosa runt typ..

 5. Gokväll!
  Nja min helg har inte vart nån höjdare.. Jobb lördag och sängliggandes i migrän på söndagen och även hela dan idag.. :( Usch o Fy!!! :(

  Nä fan vad Sverige suger på fotboll alltså. Pinsamt!

  Vad har du haft för dig i helgen då??

  Kramkram

 6. Hej, min vän!
  Vad mysigt att lyxa till det med restaurangbesök mitt i veckan! Det kallar jag livskvalitè! Det är sådant som får livet att vara värt att leva! =)
  Hoppas att allt är bra med dig såhär i höstkylan!

  Kramar i massor!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu