Okt
13
2009

på gång

Den här veckan har jag tre utbildningar med jobbet. Alltid kul att komma iväg och lära sig nya saker samtidigt som man får se världen utanför vår enhet och dessutom träffa nya människor.

På fredag åker jag till Stockholm för att tävla i Tjurruset på lördagen. På söndagen ska jag träffa en kompis som jag pluggade med på Irland. Vi ses högst en gång per år och då över en fika eller lunch. Vi hade det jäkligt kul tillsammans under tiden på Irland. Så det blir nog mycket prat om gamla minnen. Det var en härlig tid och jag vill jättegärna se min gamla stad igen.

Förra veckan fick vi hem papper på att vår ansökan om hemutredning är i startgroparna. Första steget är att boka in oss på en hälsoundersökning som ska ligga till underlag för hemutredningen och våra möjligheter att få adoptera. Ni som läser min blogg vet hur mycket jag avskyr och oroar mig för att gå till läkare och tandläkare. Det finns inget värre och jag blir sjukt orolig flera veckor innan besöket.

Akupunkturbehandlingen börjar närma sig sitt slut. I slutet av november ska vi göra vårt sista IVF försök. Då får vi svar på om akupunkturen varit lyckosam eller inte. Att min fru skulle kunna vara gravid i december är en tanke som är helt …. ja det är sjukt svårt att föreställa sig. Varför skulle vi lyckas nu när våra tidigare försök varit så misslyckade? Känns som alla andra springer om en. Inte för att det är en tävling om när man får barn. Men det är ändå något som påverkar mig jättemycket att se många i vår närhet bli föräldrar när det är det vi längtar till mest av allt.

Som sagt är det en del saker på gång.

Kram på er!

4 Responses to “på gång”

  1. Jobbet jag är på nu är ju bara tillfälligt, men det är OK där, jag vet dock inte hur länge jag kommer att vara där och vart jag kommer att hamna sen. All den här ovissheten tär på mig, så det går lite upp och ner. Tur att jag har träningen så jag får lite annat att tänka på och att ta ut mig fysiskt hjälper faktiskt.

  2. Jag önskar dig STORT lycka till med allt som händer framöver :D

    KRAM

  3. Du har verkligen massa på gång nu då, hoppas att allt går bra med utbildningar, tävlingar och framför allt IVF:et.
    Tycket inte att det är så jobbigt med långpaus, jag brukar passa på att dricka massa kaffe, jobba undan och planera resten av min tid och sånt, men idag åkte jag hem och vilade/fixade.

  4. Stort lycka till med allt! Du ska veta att jag håller tummarna för er. En dag vänder oturen till lycka. :-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu