Okt
14
2009

intresserad att läsa om träning

Om ni vill veta mer om min träning så kan ni besöka – http://miqloh.blogspot.com

Välkommen!

15 Responses to “intresserad att läsa om träning”

 1. Singburi i två veckor och sedan kusten sista veckan. Får se vart. Blir mer dungel än storstad eller turistort iallafall. Vet inte om regnperioden hunnit ta slut, man kan ju hoppas… Vart ska du?? :D

 2. ..om inte vi ska gifta oss. Nej förmodligen inte än på måååånga år – det är vackert med bröllop men inget jag längtar efter. Jag förstår att man vill visa upp för världen att man är två genom att gifta sig och byta ringar – men alla är inte lika. Om jag skulle gifta mig just nu skulle det mest vara för att få ha en stor härlig fest med alla vännerna – och det känns ju inte riktigt som rätt anledning=)

 3. Åh vad roligt med tjurruset, det skulle jag också vilja springa! Lycka till där.
  Det börjar gå bra nu, jag har ju varit mycket sjuk och så. Ska kanske tävla på lrödag, mest bara för att känna på det lite. Annars har jag tänkt att jag ska vara i normal form till sylversterloppet på nyår och sedan är det göteborgsvarvet nästa år som är mitt stora mål!
  Vad har du för mål?

 4. Kul med en träningsblogg, den ska jag kolla in!

  Ovisshet är så otroligt påfrestande, vad den än gäller. Den gör att man blir så otrygg och orolig och har svårt att fokusera på annat. Idag fick jag veta var jag ska jobba, så nu känns det mycket bättre. Jag hoppas verkligen att ni slipper leva i er ovisshet länge till!

 5. Pälsmössan kommer från Koola Anna (fast köpt för en billig peng på Gekås i Ullared).

 6. Sv: Hahaha!
  Tyvärr måste jag säga att du har fel.. :) men det va en mycket bra gissning! Det hade vart ett skitsvårt beslut det me..
  Nej, detta är mer personligt.. Du lär väl få veta tids nog…

  Hoppas du har en bra dag på jobbet!
  kramkram

 7. Jag har så många släktingar i gbg-området så det är nästan rutin att åka hem till någon åtminstone en helg i månaden, och jag känner väl att jag lika gärna kan äta hos dom som hemma. Fast ibland hade det varit skönt att inte behöva vara social på helgerna också..

  Vet inte vad som händer i veckan… det är veckan innan lovet så det blir antagligen mycket jobb, annars har jag ingen aning..
  Vad ska du hitta på?

 8. …fast är man förtjust i svenska filmer (som jag) så är den ett måste. Är nästintill förälskad i både Tjenare Kungen och Smala Sussie. Så för mig en klockren film=)

 9. Sv: Ja veeet :D Jag älskar att gotta mig och dregla över snygga killar :)
  Nu ska jag glo vidare på andra under bowlingen ;)

  Och DU! Glöm inte denna bloggen bara för att du fixat en till ;)

 10. Sv: jo kanske att jag fixar 8 år när jag träffar den rätte ;) men det känns som att jag har lätt för att bli uttråkad i ett förhållande.. men det löser sig nog..

  Bowling är väl inte jättekul direkt :) jag klarar mig utan!

  Vad pysslar du med eftersom du inte har tid att uppdatera bloggen längre!? ;)

 11. sv: haha, ja faktiskt blir jag nog det.. jag har ju inte hittat drömjobbet ännu och vet inte vad det skulle vara heller. Men jag jobbade ju i sthlm i en smyckesbutik i 2 år men blev snabbt uttråkad.. samma sak varje dag.. Då va jag tvungen att hitta på nått nytt.. Sa upp mig och flyttade till London.. Så ja, jag vet inte vad det ska bli av mig.. Sen vill jag heller inte bo på samma plats för länge.. Har ju redan hunnit bo på öland, sthlm, spanien, öland, sthlm, öland, london, malmö.. Undrar vad det blir härnäst!! Och om man håller på så kan man ju inte bilda familj heller..
  :(

 12. Du har helt rätt, det har blivit mycket kvinnor och tjejer på den sista tiden – men så är ju också temat på nästa helg utställning kvinnor – så det passar ju bra. Någongång ska jag nog ta mod till mig och måla en kille – när det känns rätt. Just nu är det den kvinnliga, ganska överdrivna kreativiteten som finns, stora läppar, stora ögon och alldeles för långa ögonfransar.

 13. klart man inte måste älska sina föräldrar men det är svårt att låta bli, trots alla brister. Det sitter i en nästan.

 14. Halsontet har nu övergått till brutalhosta. Suck, ingen träning med andra ord. När jag hade cyklat hem igår hostade jag så jag höll på att spy, så det kan nog vara bra att ta det lite lugnt…

 15. Det är klart att det blir en omställning, oavsett vilken inställning man än har till barn och sånt, men jag är en sån där tönt som vill att allt ska vara som vanligt!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu