Okt
14
2009

upprättelse

Idag fick jag ett samtal från Boxer. Igår kväll skickade jag ett surt mejl till dom eftersom jag fick tillbaka digitalboxen och samma problem kvarstod. Förstod naturligtvis att de inte skulle hitta något på servicen. Kundtjänst hörde alltså av sig till mig och bara det är något att glädja sig över. Döm om min förvåning när de ville erbjuda mig en betalningsfri månad och dessutom ska jag få en ny digitalbox. Det här trodde jag inte. Men jag känner mig nöjd.

Nu hjälper inte det här i längden.  Jag har bestämt mig för att byta leverantör av digital- TV och även för telefoni och bredband. Hoppas jag kan få en slutfaktura från både Boxer och Bredbandsbolaget så att jag gå över till Telia så fort som möjligt.

Gillar verkligen inte att ringa såna samtal. Faen, jag är över 30 år och tycker fortfarande det är skitjobbigt.

Idag har jag även fått en lånetelefon från 3 eftersom min är inne på lagning. Det är schysst kundservice. Eller vad säger ni?

Tisdagens träning: löpning – intervall

Uppvärmning 15 minuters jogg

3 x 70/20
1 x 2 minuter – vila 1 minut

1 x 3 minuter – vila 1,5 minut
1 x 3 minuter – vila 1,5 minut

1 x 2 minuter – vila 1 minut

3 x 70/20

Därefter 20 minuters löpning med grodhopp, stavgång och spänsthopp i uppförsbackar.

Kram

3 Responses to “upprättelse”

 1. haha, vilken bra bild du har av Linda då! :)

  Du, jag älskar såna där samtal du snackar om! Och jag är bra på dom också ;) Synd du inte har mig där i närheten!

  Nu e det True Blood!

 2. Det är klart det funkar med.. jag har svårt att tänka mig att jag oavsett ekonomisk status skulle kunna med att lägga 6000 spänn på ett par leggings… jag har inte så mycket moral och sånt, men där någonstans går gränsen, haha!

  Visst är det sjukt att man man blir förvånad när företag bryr sig om en som kund?
  Ska absolut titta in på träningsbloggen, den kanske kan inspirera mig till att börja träna mer regelbundet…

 3. Haha, det lönar sig att klaga ibland! :-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu