Okt
24
2009

digital byte och reparation

Jag har bestämt mig att det blir byte av abonnemang för digital TV och bredband. Med Telia kommer jag få ett bättre utbud och dessutom kommer jag 200 kr billigare undan. Precis så det ska vara :) Nu får jag tillgång till både Kanal9 och Viasat Sport. Perfect! Då kan jag se både italienska ligan och champions league.

Har beställt slutfakturor så att jag kan starta med mitt nya bredband och digital TV.

Den senaste tiden har bilen strejkat. Har haft den på lagning och sedan har den fungerat ett par veckor. Återigen har vi varit tvungen att lämna in bilen. Den är 11 år gammal och egentligen borde vi ha en ny bil. Tyvärr är det jäkligt dyrt att äga en bil. Vi har funderat på en bilpool. Då betalar vi en fast summa i månaden och när vi använder den. Då blir det att vi planerar vår bilkörning lite bättre.

Har ni några erfarenheter av bilpool?

I helgen har vi inte mycket för oss. Det blir mycket slappande och kramande.

Kram på er!

6 Responses to “digital byte och reparation”

 1. Här har det hänt grejer med bloggen. Gillar det.

  Tycker absolut du ska skaffa ett par glasögon, bara för att det är snyggt. Inte för mycket alls. Killar har så få asseccoarer att välja mellan när man jämför med tjejers utbud – så då är glasögon perfekt.

 2. Jag brukar se mina lediga dagar som rekreation, jag måste ta det lugnt ibland och släppa alla måsten för att må bra. Och då är det inte så svårt att inte städa.. eller förresten, det är aldrig svårt att inte städa men du förstår..

  Och jag älskar Idol, jag tycker om att se människor som är bra på något jag inte är bra på, det är bara rock-temat jag har svårt för, det blir så uppenbart att dom bara poserar.

  Tycker om nya utseendet på bloggen förresten.
  Har du haft en bra helg?

 3. HEJHEJ!
  haha nu mår jag lite bättre ;) det vart en hård natt!
  Hoppas du hade en bra helg!
  kram

 4. sv: haha, ja det där gillade jag inte o höra ;)
  gillar inte när man inte kan släppa loss osv.. men alla är vi olika vilket är tur det!

 5. Jag missade matchen men läste och såg det som visades på sporten.. Men det är det jag gillar med Milan, så fort dom är uträknade så kämpar dom sig tillbaka!
  Inter däremot… Det går inte så bra för dom i CL?

 6. Sv: Tack så mycket! Jo jag ska försöka hålla de fina minnena vid liv! :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu