Okt
24
2009

tjurruset

Nu var det länge sedan jag gjorde ett inlägg. Förra helgen var vi i Stockholm för tävling i Tjurruset. Det var perfekta förutsättningar för en tävling i terräng. Ett par plusgrader och ett lätt regn. Tävlingen var mer krävande än vad jag kunde tänka mig. För bilder från tävlingen kan ni kika på följande länk www.tjurruset.se. De första kilometerna var hemska med löpning i sand. Det var en helt ny upplevelse och en fruktansvärt jobbig sådan. Tror jag gick in i väggen och hann tänka att så fort jag ser en funktionär kliver jag av banan. Min kropp hade tagit fullständigt slut. Men sedan kom det lite lättare löpning igen och jag fortsatte. När det gäller träning och tävling är jag väldigt envis av mig.

Det var halt, blött och jäkligt jobbigt. Väl i mål var jag helt slut. Det var en jobbig känsla och jag mådde fruktansvärt dåligt ett par timmar. Det var först dagen efter som jag kände att kroppen hade återhämtat sig någorlunda. Det blir nog en ny tävling nästa år. Då ska jag förbereda mig bättre med mer löpning i skogen.

2 Responses to “tjurruset”

  1. hejhej! JAG ÄR LITE FULL FÖRLÅT.. HOPPAS DET GICK RA I TÄVLINGEN .9 jag tror ju du är duktig.. jag måxste nog sova nu.. men jag kan inte.. jag vill också springa.. jag ska träna på måndag elledr tisdag. hoppas du mår bra! fin design du har fått1
    KRAM

  2. Vilken rolig tävling!
    Sedan kan det ju vara bra att ha såna mål med sin träning ibland.
    Själv ha rjag inte tränat på två veckor pga hostan, nästa vecka måste den vara borta, jag blir galen annars!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu