Okt
31
2009

som ett brev med posten

Resultatet kommer att bli positivt. När beskedet kommer är svårare att veta. Ibland kommer längtan jättestarkt men det är svårt att beskriva hur den känns. Trots allt har vi lärt oss leva med vår längtan och det har faktiskt gått väldigt bra.

Igår kom ett brev med posten. Vi har fått tid för vårt första besök för hemutredning. Shit, nu är det verkligen allvar. Resan har börjat och vi lämnar stationen. En hemutredning tar 3-6 månader och vi ska utvärders och bedömas i minsta detatalj.

Det är dags att börja fundera på vilket land vi vill adoptera ifrån. Det blir till att plugga på och till slut skulle vi nog kunna ställa upp i någon nördig frågesport om just det landet. Man vill vara väl förberedd!

Tidig morgon med korphockey på andra sidan stan. Mindre kul att det bara dök upp en kille i det andra laget. Det fick bli lite träning med tvåmålsspel istället. Det är faktiskt skön att komma upp tidigt på helgmorgonen och man har hela dagen fri.

Idag ska jag in till stan och fixa nya abonnemang för tv och bredband. Ta en fika och bara ha det lugnt och skönt.

10 Responses to “som ett brev med posten”

 1. Sv: haha, jaaa foto va precis som jag tänkt mig ;)

  restaurangen vad mycket finare i verkligheten. Jättemysigt verkligen och maten va kanongod!!

  Spännande att er resa har börjat nu :) Jag är nyfiken på vilket land det blir ifrån..

  Hoppas du haft en bra lördag
  Kram

 2. hehe,nej det får du inte göra! :) varför lockar milano så mycket för dig?

 3. förlåt!!! jag har inte varit här inne på evigheter!! Men samtidigt så vilket inlägg jag kommer till. Hembesök.. Allt är på gång!! HUrra för er!!!!!!!!!!

 4. Hej, min vän!
  Vad kul att ni bestämt er för att adoptera! Även ett val jag skulle kunna tänka mig! Har svårt att se mitt liv utan barn…
  Hur är det med dig annars? Nu är hösten här och visst vill man bara kurra upp sig i soffan och svepa in sig i filten? Jag går i ide såhär års. Hoppas att du får en fortsatt skön söndag!

  Kramar!

 5. Oj, vilken process! Men det där klarar ni, och sen är det mödan värt. :-)

  Tack för din krya på dig-kommentar. Jag mår bättre nu men det är hostan som är det jobbiga. :-/ Ingen röd näsa men däremot så ömsar den nu skinn som en orm. Mindre attraktivt. Men men, that’s life!

  Hoppas du har en fin måndag! Kram

  Ps. Fin ny design du fixat!

 6. Tack så mycket :) Du kommer få veta vad det gäller tids nog.. men har inget med jobb eller sånt o göra.. mer privat :D

  Hoppas du mår bra!
  Kram

 7. Tack! jag mår bra trots alla sjukdomar runt mig. Så berätta. Det måste kännas underbart att processen är igång. Önskar er allt gott!! Har du förrästen någon kontakt med Ellie?? ( devilwears) Tänkt jättemycket på henne nu när hon inte finns där ute mer.

  Trevlig Tisdag :)

 8. Hoppas det går bra med allt det och att ni får adopetera sen :)
  Jag är med i Ullevi och vi har gemensama träningar tisdag och torsdag tillsammans med öis också. På lördagar så tränar vi massa springklubbar tillsammans uppe i skatås.

 9. Vad spännande med utredningen!
  För hur krävande den än kommer att bli, så är det ju meningen att den ska föra något gott, det godaste med sig! Lycka till!

  Jag blev intervjuad om Herman, en surdeg man har i 10 dagar, delar upp och ger bort till sina vänner. Det är inte säkert att hon får sålt artikeln, men vi får hoppas!

  I måndags började jag träna, och aj, vilken träningsvärk jag har i benen, jagh kan knappt röra mig, men strax ska jag iväg på boxning!

 10. Vad glad jag blev av att läsa att ni vill adoptera – en spännande resa ni ger er in på – som kommer sluta lyckligt som en saga=)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu