Nov
11
2009

lätta ben

Efter besvikelsen från mötet med hemutredaren och lite vila var det dags för intervallträning. De senaste veckorna jag varit ute och sprungit har det varit en pina. Min ben har varit så tunga och jag har inte haft något flyt i löpningen. Det beror nog på min urladdning på Tjurruset i mitten på oktober. Visste inte att min återhämtning skulle ta så lång tid.

Gissa om jag njöt av att löpningen fungerade superbra och benen kändes lätta och fyllda med energi. Såna dagar känns det som man kan springa hur långt som helst.

Efter 45 minuters intervallträning, backträning, var det dags att åka hem för en snabbdusch. Direkt därefter tog jag spårvagnen mot Hisingen för match med korphockeylaget. Kändes mig inte alltför trött men jag var fumlig och hade nog inte helt skärpta sinnen.

Trots allt var det en lättnad att jag äntligen har hittat tillbaka till normal form. Hur underbart är inte det att känna glädje i sin träning.

9 Responses to “lätta ben”

 1. Hihi, nä. Gillar absolut inte sport varken som träning eller att titta på. Jag är inte en sån person som tycker träning är speciellt intressant. Eller nej, jag tränar inte. Kan väl önska ibland att jag hade lite vilja och inspiration – men icke.

  Synd att du missade Birro – jag gillar honom, han är rätt kul och har intressanta åsikter om nästan precis allt.

 2. Tack så mycket.. jag hoppas det känns bättre snart.. Nu ligger jag i sängen och gråter och blundar om vartannat. Gick till praktiken men när jag kom dit och de frågade hur jag mådde började jag gråta så de skickade hem mig igen. SKa bli skönt att bara ligga här idag och gråta och tänka.
  Kramar

 3. Tackar!

  Det låter som en bra fredagsplan, Wii är roligt och tacos är gott liksom!
  Ikväll blir det Idol för mig, och vila upp mig lite, imorgon ska jag till en kompis och käka lite och umgås.

 4. Härligt att benen ville springa lätt igen! :) Gissa om jag är sugen på att få springa och röra på mig.. Min envisa hosta vägrar ge med sig verkar det som :(

  Vad mysigt med gemensamt adventsbak.. Det blir ju extra kul att göra sånt mys tillsammans!

  Nej håret blev inte kort, även om jag klippte av en lång bit som behövde kapas så topparna blev fina och fräscha!

  Hoppas du får en fin helg B! Står B för första bokstaven i namnet möjligen? :)

 5. Vad skönt att det äntligtn känns skönt att springa igen!
  Jag är ifrån Luleå men just nu är jag hos mina kusiner som bor i Kalix. Varifrån är du?
  Den enda biverkningen jag har fått är att jag har lite ont i armen men det kan man leva emd så länge man slitter bli sjuk!

 6. åh jag vill också komma igång med träningen :)

  Jepp, jag har svårt att göra som jag blir tillsagd… ;)

 7. Jaha hade ni det istället för tårta – vilken smart val!

  Jag ska ge mig på att testa mina bakkunskaper ikväll och bjuda in vännerna på cupcake-fest & glögg.

 8. Sv: Jo jag märkte att känslorna kommer ikapp en.. :( Så har det vart idag med.. jag köpte tidningen imorse för att klippa ut dödsannonsen som kommit in.. så sorgligt..
  Jag känner mig inget glad, bara tjurig, tråkig och otrevlig mot folk ute.. Vill bara hem o stänga in mig..
  Tänkte köpa mitt träningskort idag men nu känner jag inte alls för det.. Fan vad allt ska va jobbigt då! och att man ska tycka så synd om sig själv..

  Hoppas du mår bra! och hade en trevlig helg..

 9. Tävla på du! Och lycka till i så fall!
  Jo då, min helg har varit bra. Hur har du haft det själv?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu