Nov
16
2009

snart jul

Veckorna försvinner hur fort som helst. Det är nu bara 5 veckor kvar innan julveckan. Det var inte så länge sen vi gifte oss. Det ska bli skönt med lite semester. Har jobbat i 1 år utan ledighet. Visst var jag ledig kring bröllopet men det blev inte mycket vila då. Hösten är jobbig när det inte finns några helgdagar.

Just nu är det mycket på jobbet och det kommer nog att fortsätta ett tag till. Har 2 kurser på gång ända fram till jul.

Nu är det möjligt att vaccinera sig mot svininfluensan. Tänkte jag skulle gå på fredag och hoppas jag inte blir smittad innan dess. Så håll er undan svin!

Träningen börjar åter kännas lättare. Så jäkla skönt att vara igång.

One Response to “snart jul”

  1. Åhh vad jag längtar till jul nu! Ska bli så himla mysigt att komma hem till familjen och hundarna och vara helt ledig några dagar. Längtar efter, levande ljus, adventsljusstaken, julgranen, lussebullar, julmust, knäck och marsipangodis. Julbord, Kalle Anka och vinterpromenader i skogen.. :)

    Och du, sluta va så orolig! Du kommer INTE bli smittad innan fredag. Lita på mig ;)

    Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu