Nov
17
2009

befogad badrumsskräck?

Vet att jag är den oroliga typen men nu kan man inte ens vara säker med en vardagslyxprodukt som handdukstorken. Tänk att efter en skön dusch ta handduken och få en sån jäkla stöt från torken att du avlider. Badrummet är fyllt av faror – halka och slå huvudet, ett felskär med rakhyveln och halspulsådern ryker, en tops som åker alldeles för långt in i hjärnan eller en prutt som får hela toalettstolen och stora delar av lägenheten av flyga i luften.

badrum1

Bild: www.skonahem.se

Hur kan den här trevliga platsen vara förenat med dödsfara?

Funderar på om det är värt risken att i fortsättningen njuta av en lång och varm dusch och om behoven ska skötas ute i naturen.

Vad tror ni?

16 Responses to “befogad badrumsskräck?”

 1. haha, lilla vän! vad gullig du är..
  SLUTA oroa dig så mycket.. då blir livet lite bättre..

  Tack för dina fina ord och tankar
  kramkram

 2. Skräms inte!

 3. Haha, jag multitasking… eller vad det nu heter…? ;-) Jag hann verkligen inte allt jag velat, men en hel del. Effektivitet my friends.

  Allt bra? Kram!

 4. Ah, härligt! Har ni plnerat vart ni ska åka? Var man ska vara beror väl lite på vad man vill göra… sol o bad? dricka öl? shoppa? träna? Själv förderdrar jag nästan alla ställen där det är inte är turister! ;)

 5. Vad kul att du ska ta din magister :) Vad kommer uppsatsen handla om tro? För mig är det långt kvar till Uppsats.. .

 6. Näe, ytterligare en riskfälla i badrummet alltså!

  När är det ni åker till Thailand? Jag tycker absolut att du ska shoppa på dig några Converse!

  Jag tränar på Majornas boxningsklubb.
  Hoppas ni får en mysig jul tillsammans då efter så lång tid! Jag ska fira med mina föräldrar, men min pojkvän kommer att jobba, så det blir lite tråkigt utan honom.

 7. Jaha, då är det bara att lägga till ytterligare en sak i listan över saker man måste vara rädd för..

  Jag håller med om att det vore skönt med lite ledigt nu. Även om jag hade lov alldeles nyligen så känner jag i kroppen hur trött den blir av att aldrig få se solljus typ..

 8. Gud vad duktig av dig att tacka nej till äppelkaka när det bjuds. Hade jag aldrig klarat! Gud nu gjorde du mig sjukt sugen på det.. kanske att jag måste köpa hem lite efter jobbet ;)

  Du är duktig du.. Men ändå när man tränar så fruktansvärt mycket och ofta som du gör borde man ju kunna unna sig en hel del gott utan att det händer nåt.. ? eller är det svårare när man blitt äldre ;o)

 9. själv vågar jag inte blåsa håret i badrummet, inte sedan jag sett filmen ”vad kvinnor vill ha”

  Angående sprutan vet jag att männen verkar lida mer än kvinnor. Pappa och brossan har legat hemma och tyckt synd om sig själva!

 10. Haha, så lite så! ;)

  ja det är klart att du gör rätt i att hålla nere med det.. diabetes är ju nåt som lätt kan ploppa upp senare.. inget kul!
  Men jag hade dödat för att ha en sån kropp som det inte händer något med när man äter.. men det är bara till att gilla läget!

 11. Sv: Tack:) Vad glad jag blir!

 12. Jag tror inte en film vore lösningen. Men jag blir sån när jag har fast sällskap, då har man automatiskt mer sex och då blir jag ännu hungrigare efter det, varav jag kollar in i omklädningsrum :P

  De flesta blir sexuellt frustrerade när de inte haft sex på länge men jag är tvärtom. Det är som rökning, ju mer man gör det desto mer vill man ha!

 13. haha, jag trycker in allt med milt våld i garderoben!

  Nu ska jag spinna!

  Ha en bra kväll!

 14. Jag håller med. Däremot har det aldrig slagit mig att man kan ha ett ombyte. Jag går omkring som en dränkt katt istället..

 15. Ja just det, haha! Man har knappt hunnit fylla år innan det ska köpas presenter till andra för flera tusen. :-P
  Själv önskar jag mig nog en parfym, pengar och någon bra bok. Lär fyllas på varje advent om jag känner mig själv rätt. Hähä.
  Själv då?

  Kram

 16. hahaa, jag brukar tänka likadant. för att inte tala om ormarna som kommer upp ur toaletten när man sitter på den.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu