Nov
22
2009

dags för allvar

Den här veckan gäller det. Vi ska göra vårt sista IVF. Försöker så gott det går att hålla tankarna och nervositeten borta. Vi har ändå fortsatt vidare i tanken om det inte fungerar. Visst kommer vi bli oerhört besvikna och jätteledsna om det inte fungerar den här gången.

De senaste två åren har tankar på varför, orättvisa och avundsjuka varit ständigt närvarande. Samtidigt har vi kommit närmare varandra och lärt oss att inget är givet och självklart. Det har varit en oerhört tuff tid och det kommer fortsätta vara det om det inte lyckas. Kärleken gör oss stark och vi får inte glömma bort att vi har det hur underbart bra som helst utan barn. Men visst längtar vi och vill bli en större familj.

Endast tiden har svaret.

Min sista akupunkturbehandling är snart här. Nu får vi se om det har gett resultat.Akupunkturen har hjälpt få ett lugn i kroppen och jag sover mycket bättre nu. Alltid något om ni frågar mig.

Idag har jag träffat I från Funbeat. Har sökt efter träningskompisar som vill springa lite längre sträckor. Så idag har vi varit ute på en 13 km runda i regnet.

För att inte tänka så mycket på det som komma ska i veckan är träning inbokad, ska se Champions League matchen mellan Barcelona-Inter med en kompis på en sportpub på tisdag. Dessutom har jag en barndomskompis på besök i stan som jag kommer att träffa. På söndag är det vår traditionella dag för julbak. Mycket kul att se fram mot. Det kanske behövs …..

4 Responses to “dags för allvar”

  1. Ja hon som katten tillfälligt bodde hos lyckades hitta en kvinna som tog hand om honom. Han får nog ett bra hem där=) Hon hade två katter sedan tidigare.

  2. Sv: Vad roligt! Hoppas att ni gillar dem!

  3. Åååh jag hade så hemskt gärna hängt med o kollat matchen på tisdag :D synd vi inte bor i samma stad!!

    Mysigt med julbak.. hade jag me velat.. men inte så kul när man e själv.. Får se om man hinner med något i sista minuten hemma på öland sen..

  4. Jag ska hålla tummarna så hårt jag kan för att behandlingen går bra och ger resultat!

    Haha, nä, jag är väl ingen facktjej direkt, men utbildningen var väldigt bra och jag lärde mig mycket om vilka rättigheter jag som anställd har!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu