Nov
24
2009

imorgon

Inte om en månad. Inte om ett år. Inte igår. Det är imorgon som det gäller. Imorgon ska ägg och spermier mötas i ett labratorium. Vi hoppas så klart att utgången ska bli det allra bästa. Tyvärr har vi inte så stora förhoppningar.

Det verkar hopplöst och det känns som jag bara vill ge upp. Skrika rakt ut och brista i gråt. Svaret ekar tomt. Något försvinner under mina fötter. Vi orkar resa oss ännu en gång. Vet inte om det blir lättare eller svårare för varje gång – men reser oss upp igen, det gör vi.

Varför ska det enkla vara det svåra? Det finns inga självklarheter längre. Världen rusar förbi och trycker upp sitt långa finger i vårt ansikte. Ett tomt skratt och ett äckligt hånleende som smetar sig fast. Är det vår tur snart hör jag mig själv fråga medan de andra vinkar adjö.

Imorgon är det dags!

10 Responses to “imorgon”

 1. oj, hoppas allt går vägen imrogon då!

  Ja jag måste bli bättre på det där med att ta hand om mig själv med tanke på att jag är en jävel på att ta hand om andra.

 2. Jag fick ditt mail på FB, ska inte skriva något dumt. :-)

  Lycka till i morgon, jag tänker på er och hoppas att det går vägen. Kram!

 3. Hej! Hörde preciiiis på sporten att Barcelona leder med 2-0 :D Sorry! Men asså när Zlatan spelar så måste man ju bara heja på honom. Förstår inte att du inte gör det! Nästan tur jag inte hängde med dig på Sportsbar! :)

  STORT Lycka till imorgon på den stora dagen!

 4. Lycka till! Jag håller tummarna!

 5. Vad tråkigt. Önskar det fanns något bättre att säga..

 6. Du har rätt, men ibland hade det varit skönt att faktiskt ha några visa ord på lager. Jag är hoppas att du och din fru får tillbaka krafterna snart!

 7. Tusen tack!

 8. Åh lussebullar! GOTT! Ja jag mår illa bara jag tittar på min stora godispåse som jag tog med mig från Sverige nu sist. Vad tänkte jag? Ett kilo lösgodis efter 5 månader? Jag tyckte ju inte ens om det så mycket INNAN jag åkte hit. Haha. :-P

  På måndag ska jag inte äta varken godis, kakor, bullar eller annat onyttigt. Kanske en mochalatte… men det räknas inte. Hehe.

  Trevlig fredagkväll! Kram

 9. Hej, min vän!
  Jag har varit dålig på att höra av mig den senaste tiden, är fullt upptagen med flytten. Men du är inte bortglömd ska du veta!
  Nu var det några dagar sedan ”den stora dagen”. Jag hoppas att det gick vägen för er! Håller båda mina tummar…

  Kramar i massor till dig!

 10. Heeeeej!
  Har i london e det underbart! :) vill inte hem! sorry att ja inte bloggar nat :(
  skolan som du fragade om slutar i juni!!! :D
  ha det sa bra, hors nar ja kommit hem!
  kramkram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu