Dec
01
2009

pernillas jul

Pernilla Wahlgren var en tidig favorit i mitt tonårshjärta. Många år senare finns hon fortfarande kvar. Hon ser jättebra ut. Vackrare idag måste jag säga. Som ni förstår kommer jag inte att missa när Pernilla bakar och lagar mat i rutan. Pernillas jul heter programmet om ni har missat det. Vänner och släkt bjuds in till hennes hem utanför Lidingö för att pyssla, baka och laga julmat.

pernilla_138311

Bild: www.pernillawahlgren.se

Vad tycker ni om Pernilla Wahlgren? Visst ser hon bra ut?

4 Responses to “pernillas jul”

  1. Jag gillade inte henne alls innan, men efter att ha sett Carina flyttar in och läst hennes blogg så tycker jag att hon verkar vara en riktigt ödmjuk och trevlig person. :-)

  2. Jag har lite svårt för hela Wahlbergklanen, dom är så himla himla käcka. Hela tiden..

  3. Pernilla är lite för ”käck” för min smak. Blir lite rätt irriterad på att hon är så pigg och glad hela tiden (precis som man ska vara) – men det känns lite överdrivet.

    Pssst. Du kanske ska ta och köpa din fru ett par läckra boots i julklapp=)

  4. Har lyckas missa det programmet, hon är söt men lite för käck för min del.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu