Dec
21
2009

se det snöar

 

Hur vackert är det inte när stora snöflingor faller från himlen.

Landskapet blir vitt och drömlikt. Drömmar om minnen från en försvunnen barndom.

 

Förväntningar som aldrig blir desamma. Fast spänningen finns där fortfarande. Det kommer den alltid att göra hos oss alla.

 

Nu ska jag fortsätta drömma. Om en vit jul med förväntningar

6 Responses to “se det snöar”

 1. Hörde att det var en lite mindre snöstorm i gbg imorse?

 2. Sv: haha, asså jag menar inte på det sättet att han va gammal.. Jag föredrar män runt 35.. 40 går fint det med :P En riktigt man ska det va.. Så därför menade jag bara att det va ett omoget betende från en såpass gammal kille.. Detta verkar mera likt en 25årings beteende, tycker du inte?!
  Visst gillar jag o få uppmärksamhet :) Det är det jag lever på! ;) Fast jag anstränger mig inte speciellt mycket.. Jag tror jag är flörtig utan o tänka på det, jag bara är sån.. Jag vill liksom vara trevlig men då kan det missförstås. Det slog mig igår när vi pratade om det här i kassan.. En tjej sa att jag va väldigt flörtig av mig och då instämde en annan och sa: Ja Liza du är flörtig. Och den här tjejen snackar jag inte speciellt mycket med.. Så ja, jag måste bete mig på ett visst sätt utan att jag tänker på det.. Menmen

  Härligt med en vit jul eller hur!! :D Hoppas du får en underbar jul uppe i Norrland. GOD JUL!

 3. Tack detsamma. Hoppas ni får en härligt gnistrande vit jul uppe i Norrland. Själv ska jag fira jul på ett alltid lika blåsigt Tjörn.

  God Jul & Gott Nytt.

 4. Nej du, jag har inte fått några besked alls, varken positiva eller negativa, så jag tänker att no news is good news..
  Jag har faktiskt inte hört något om någon ledig plats, men hälsa din kompis att det finns massor av vikariepooler, både privata och kommunala som tar in folk hela tiden!
  Jag hoppas att du frisknar till lagom till jul, så du kan njuta av ledigheten och snön!

 5. Sv: ja imon är vi nog inte ensamma om att va på resande fot.
  Hoppas allt blir bra och att du får en underbar jul med din familj! :)

  GOD JUL!
  Kram

 6. snö är vackert sålänge det är vitt, när det blir slask är det tråkigt ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu