Dec
30
2009

hemma igen

Efter ett par dagar i Norrland är jag hemma i Göteborg igen. Det har varit långa resor men samtidigt är det kul att resa eftersom man är på väg till något. Det trista är att jag blir rastlös ganska fort så jag måste ha saker att pyssla med.

Besöket i Norrland har varit väldigt lugnt. Vi har inte gjort mycket men dagarna har ändå försvunnit. Har hälsat på släktingar och vid varje besök har det funnits 8 – 9 sorters kaffebröd att välja mellan. Läsk efter läsk har druckits samtidigt som en och annan godisbit har ätits.

Det har varit ganska kallt med en toppnotering på -22,6 grader när vi skulle lämna mina föräldrar igår. Sen har det varit mellan 9 – 18 grader kallt. Vi har kunnat vara ute men det har bitit friskt i kinden.

Snart börjar verkligheten igen med jobb och träning. På grund av mina dumma visdomstand och förkylning har jag inte kunnat träna på 3 veckor. På lördag är det dags för mina första löpsteg och på söndag är det korphockeymatch. Gissa hur skönt det ska bli att svettas och vara ute i spåret igen. Dessutom måste jag köra mina magövningar också …. Får vara lite tränad innan vi åker mot Thailand i början av februari.

Nu är det dags för frukost och senare i dag åker vi mot ytterligare ett julfirande. Vi har ännu inte hunnit fira jul med min frus två systrar och mamma. Ytterligare lite mat, godis och läsk. Fast det ska nog gå bra idag också nu när man är tränad :)

3 Responses to “hemma igen”

 1. Åh vad härligt att resa iväg från verkligheten i tre veckor! Det hade jag önskat, men jobbet sätter stopp för det. Men en vecka är bättre än inget.

  Vi får hoppas att januari går fort så att februari närmar sig med stormsteg. Så trött på snö, is och kyla. Vill ha vårsol och fågelkvitter.

 2. VÄLKOMMEN HEM! :D
  Låter som du haft det mysigt med din släkt och ätit en massa gott, precis som det ska vara!
  Jag längtar också efter det nya året nu då man får ta och skärpa till sig lite igen med mat och träning.

  GOTT NYTT ÅR!
  Kram

 3. Hej mitt i natten :) Hoppas du haft en mysig nyårsafton.
  Träffade du aldrig din syster i norrland??
  Det har varit kul att lära ”känna” dig också :) vem vet, under 2010 kanske vi träffas :D
  Jag önskar dig all lycka och framgång med det du vill uppnå.
  Kram och Godnatt

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu